Este posibil ca Microsoft să nu lanseze o nouă Surface Book până în 2018

Cu câteva săptămâni în urmă, a apărut vestea că Microsoft plănuia să dezvăluie noul hardware Surface la un eveniment la Londra, la sfârșitul lunii octombrie. Imediat, fanii au început să speculeze cu privire la ceea ce ar putea anunța Microsoft, iar Surface Book 2 a fost pe primul loc pe lista oamenilor de lucruri pe care doreau să le vadă. După cum se dovedește, totuși, este posibil să fie nevoiți să așteptăm mai mult decât am anticipat.

Potrivit lui Mary Jo Foley, următoarea carte de suprafață a Microsoft, denumită în mod obișnuit „Surface Book 2” nu va fi lansată decât la începutul lui 2018. În timp ce fanii sperau să vadă un nou Surface Book dezvăluit la sfârșitul acestui an, se pare că tot ceea ce am putea primi este noul Surface Pro cu LTE, care a fost anunțat inițial în mai. În afară de Surface Pro LTE, nu vom vedea niciun alt dispozitiv Surface lansat anul acesta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Asta înseamnă că dacă ai așteptat o nouă Surface Book sau zvonul telefon Surface, va trebui să aștepți în continuare. Windows Central înțelege că Microsoft nu intenționează să lanseze noi dispozitive mobile până în 2018 cel mai devreme, iar asta presupune că aceste planuri nu vor fi amânate sau anulate. Cu toate acestea, un nou Surface Pro cu LTE va fi o completare excelentă la gama Surface și va face Surface Pro mult mai portabil decât precedentul.

Desigur, nimic din toate acestea nu este confirmat de această dată. Microsoft poate plănui să ne surprindă, dar nu ne ținem respirația. În mod similar, Microsoft va organiza un eveniment de realitate mixtă pe 3 octombrie, unde va detalia planurile sale de realitate mixtă jurnaliștilor și analiștilor. Nu ne așteptăm să vedem niciun anunț major despre produse la acel eveniment.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here