Microsoft pierde doi prezidinți „motive personale

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Doi dintre președinții Microsoft părăsesc compania.
  • Sunt Kate Johnson și Toni Townes-Whitley.
  • Perechea va continua să lucreze pentru Microsoft până în septembrie.

O altă zi, o altă schimbare corporativă la o altă companie mare. De date aceasta, Microsoft pierde doi dintre liderii săi, sub forma lui Kate Johnson și Toni Townes-Whitley. Kate Johnson este (până la 1 septembrie 2021) președintele Microsoft U.S., iar Toni Townes-Whitley este (până la 30 septembrie 2021) președintele Microsoft U.S. Industrii reglementate.

După cum a văzut ZDNet, Johnson a postat o adresă de rămas bun pe LinkedIn. În el, ea a spus: „Voi părăsi Microsoft după ce vă ajutați pe noul președinte MSUS la lansarea exercițiului financiar 22.„Ea a continuat să ofere câteva perspective misterioase despre planurile și de viitor.

Pentru contextul cine sunt acești oameni și amploarea lor, amintiți-vă că Townes-Whitley este una dintre figurile care creditate pentru a ajuta Microsoft să asigure acordul JEDI cu Pentagonul. Cât despre Johnson, pe propria pagină de LinkedIn, ea spune: „Conduc o echipă de teren de 10.000 de persoane și sunt responsabil pentru un profit și profit de 45 miliarde USD.„45 de miliarde de dolari sunt mulți bani. Inutil să spun că ambii președinți au avut un impact considerabil asupra Microsoft și a operațiunilor sale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este începutul unui nou an fiscal pentru Microsoft, așa că sunt de așteptat schimbare. Chiar și așa, acestea sunt considerabile fără înlocuire anunțate oficial pentru a umple imediat golurile (în ochii publicului). În plus, ambele plecări sunt atribuite „motivelor personale”, după cum a spus un purtător de cuvânt la Microsoft pentru ZDNet.

Care sunt exact acele motive personale menționate mai sus rămâne neclar, la fel rămâne neclar ce efect de scurgere al acestor modificări de personal va avea asupra utilizatorilor finali și consumatorilor produselor Microsoft (cum ar fi Windows 11 sau consolele Xbox).

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here