Microsoft enumeră problemele cunoscute ale actualizării Windows 10 octombrie 2020

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a lansat o listă de probleme cunoscute cu Actualizarea Windows 10 octombrie 2020.
  • Lista este destul de mică, aparând doar trei elemente ale lansării actualizării.
  • Actualizarea din octombrie 2020 a devenit disponibilă publicului astăzi, lansând cu o lansare măsurată.

Actualizarea Windows 10 octombrie 2020 a fost lansată oficial pentru public astăzi, iar Microsoft a continuat-o cu privire la problemele cunoscute care persistă. Din fericire, lista este destul de mică în comparație cu actualizările anterioare, ajungând doar la trei articole de la lansare. (Desigur, propria noastră listă cu cele mai frecvente probleme de actualizare din octombrie 2020 - și remedieri - este ... mai lung.) Iată o privire la ce să fii atent.

Problemele care sunt încă investigate se referă în principal la dispozitivul cu drivere audio Conexant sau Synaptics, care ar putea primi erori sau ar putea bloca un ecran albastru. Există, de asemenea, un avertisment general pentru probleme la utilizarea Microsoft IME pentru limbile japoneza sau chineză. De la Microsoft:

  • Dispozitivele cu drivere audio Conexant sau Synaptics afectate pot primi sau eroare de oprire cu un ecran albastru.
  • Dispozitivele cu drivere audio Conexant ISST afectate pot primi o eroare sau pot avea probleme cu Windows 10, versiunea 2004.
  • Utilizatorii Microsoft IME pentru limbile japoneza sau chineza pot avea probleme.

O a patra problemă, care se referă la instalarea de drivere terțe formatate incorect, a fost rezolvată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft observă că a suspendat compatibilitatea dispozitivelor Windows 10 cu driverele audio Conexant sau Synaptics afectate pentru primele două probleme. Dacă aveți un dispozitiv cu aceste drivere, actualizarea Windows 10 octombrie 2020 nu va fi oferită până când driverul nu a fost actualizat.

Microsoft lansează actualizarea Windows 10 octombrie 2020 ca lansare măsurată, similar cu modul în care a gestionat actualizările majore în trecut. Dispozitivele despre care se știe că nu au probleme cu actualizarea sau primele primele, iar Microsoft va accelera ritmul în timp. Pe măsură ce continuă, am putea vedea mai multe probleme cunoscute adăugate la listă, dar Actualizarea din 2020 pare să aibă un început mai întâi decât ceva actual anterioare, judecând după lista mică de probleme de lansare.

Consultați revizuirea detaliată a actualizării Windows 10 octombrie 2020 pentru toate detaliile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here