Microsoft lansează prima regiune cloud în Austria, investește foarte mult în Brazilia

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a anunțat astăzi noi investiții semnificative în cloud și competențe digitale în Austria și Brazilia.
  • Mișcările vor stabili prima regiune a centrului de date Microsoft din Austria și o nouă regiune în Rio de Janeiro.
  • Microsoft se așteaptă să sporească competențe digitale pentru 120.000 de austrieci și până la 5.5 milioane de brazilieni.

Microsoft a dezvăluit astăzi planuri de extindere a acoperirii cloud în Austria și Brazilia. Compania intenționează să lanseze prima sa regiune de centru de date din Austria, ca parte a inițiativelor. De asemenea, se pregătește să investească în continuare în Brazilia cu un nou centru de date și inițiative de calificare digitală.

În Austria, primul centru de date Microsoft din regiune va aduce ecosistemul cloud startup-urilor, întreprinderilor mici, întreprinderilor și guvernelor, spune Microsoft. Inițiativa implică înființarea unui Centru de excelență digitală, despre care Microsoft spune că se va concentra pe „[modernizarea infrastructurii IT austriece, a serviciilor guvernamentale publice și a pregătirii angajaților.„Microsoft folosește, de asemenea, investiție pentru a oferi competențe digitale pentru până la 120.000 de austrieci până la sfârșitul anului 2024.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Astăzi marchează o piatră de hotar majoră pentru Microsoft în Austria”, a declarat preşedintele Microsoft, Brad Smith, într-un comunicat de presă. „Acest anunț mai mult decât construirea de centru de date. Este o oportunitate de a aduce în Austria tehnologia necesară oamenilor, întreprinderilor și furnizorilor guvernamentali pentru a-și reimagina și a transforma operațiunile, a-și dezvolta întreprinderile și a dobândi noi competențe digitale."

În Brazilia, Microsoft face mișcări similare pentru a-și extinde amprenta în cloud. Compania a lansat un program „Mai mult pentru Brazilia”, care are ca scop „avansarea creșterii, oportunitățile de angajare și durabilitatea țării”."

Planul prevede potrivirea locurilor de muncă pentru până la 25 de milioane de lucrători, oferind în același timp competențe digitale gratuite pentru până la 5.5 milioane de oameni. Microsoft intenționează să folosească inițiativa pentru a contracara defrișările din pădurea tropicală amazoniană folosind AI. De asemenea, compania lansează o nouă regiune de centru de date în Brazilia, cu sediul în Rio de Janeiro.

Pe lângă lansarea noii regiuni de centru de date, Microsoft intenționează să lanseze Azure Availability Zones.

„Zonele de disponibilitate sunt locații izolate de erori într-o regiune Azure, care oferă energie redundantă, răcire și conectări în rețea, susținând aplicații cu disponibilitatea mai mare și toleranță la erori la defecțiunile centrului de date”, a spus Microsoft într-un comunicat. de presă care anunță programul More for Brazil.

Microsoft Azure este disponibil în peste 140 de țări cu 64 de regiuni de centru de date.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here