Microsoft lansează Surface Hub și Microsoft 365 în Hong Kong”,

Surface Hub-ul masiv al Microsoft este acum disponibil în Hong Kong. Compania a anunțat că clienții din Hong Kong sunt primii din China Mare care pun mâna pe instrumentul de colaborare de birou. Și pe lângă Surface Hub, Microsoft lansează și Microsoft 365, un pachet de abonament de Windows și Office, și în Hong Kong.

Vorbind despre lansare, președintele și CEO al Microsoft Greater China Region, Alain Crozier, a spus:

Surface Hub la fel de transformator pentru productivitatea grupului, așa cum a fost PC-ul pentru indivizi. Peste 50% dintre companiile din Fortune 100 folosesc acum Surface Hub pentru a capta idei noi și pentru a îmbunătăți colaborarea și productivitatea. În Hong Kong, companiile, inclusiv conglomeratele, companiile de utilități și firmele internaționale de consultanță tehnologică sunt primii care adoptă Surface Hub.

Surface Hub este un dispozitiv masiv de sală de conferințe cu atingere, disponibil atât în ​​modelele de 55 de inchi, cât și de 84 de inchi. Cu o versiune ușor modificată a Windows 10, Surface Hub care combină tablă digitală și funcții de conferință într-un afișaj masiv.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În ciuda prețului mare, Microsoft a dezvăluit în decembrie 2016 că cererea pentru Surface Hub a depășit așteptările. La momentul respectiv, Microsoft a declarat că a livrat Surface Hub-uri către mai mult de 2.000 de clienți din 24 de piețe, cu o tranzacție medie de 50 de unități.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here