Microsoft lansează HoloLens 2 Development Edition în SUA.S.

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • HoloLens 2 Development Edition este acum disponibilă în S.U.A.S.
  • Prețul rămâne de 3.500 USD, dar veți primi credite Azure gratuite și licențe de 3 luni pentru Unity Pro și multe altele.
  • O opțiune de finanțare de 99 USD pe lună este așteptată în 2021.
  • HoloLens 2 Development Edition este disponibil pentru Microsoft.

Dezvoltatorii HoloLens din SUA.S. acum pot pune mâna pe o ediție de dezvoltare HoloLens 2. Microsoft a anunțat disponibilitatea astăzi, menționând că setul cu cască Development Edition se va îndrepta către mai multe țări până la sfârșitul anului.

Prețul rămâne cu cel al căștilor de sine stătătoare, care să intre în vânzarea generală la Microsoft Store la începutul acestui an. Pentru 3.500, veți primi setul cu cască, împreună cu credite Azure în valoare de 500 USD. Microsoft include, de asemenea, licențe de 3 luni pentru Unity Pro, împreună cu pluginul Pixyz.

Valoarea totală a pachetului, spune Microsoft, este de 4.750 USD, deci primești ceva mai mult pentru 3.500 USD.

Dacă locuiți în afara S.U.S., Microsoft spune că se așteaptă să facă HoloLens 2 Development Edition disponibil în Canada, Germania, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Elveția și Italia până la sfârșitul anului 2020. În 2021, compania spune că intenționează să facă disponibilă și o opțiune de finanțare pentru 99 USD pe lună.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

HoloLens 2 se bazează pe original, actualizând aproape tot ceea ce l-a făcut o piesă de tehnologie interesantă. care include un corp nou din fibră de carbon, urmărirea ochilor, un câmp vizual mai larg și căptușeală suplimentară. De asemenea, rulează acum pe o platformă de calcul Qualcomm Snapdragon 850 cu 4 GB RAM.

Pentru mai multe despre HoloLens 2, consultați primele noastre hands-on din 2019. În caz contrar, dezvoltatorii din SUA.S. pot comanda acum căștile Development Edition.

Calcul holografic

Microsoft HoloLens 2

HoloLens, dar mai bine

HoloLens 2 preia tot ceea ce a făcut ca originalul să fie grozav și îl transformă la 11. Cu un corp nou din fibră de carbon, căptușeală suplimentară, urmărirea vizuală a ochilor și un câmp mai larg, căștile nu ar trebui să aibă nicio problemă în a găsi succesul în rândul dezvoltatorilor și lucrătorilor de primă linie.

  • 3.500 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here