Microsoft lansează foaia de parcurs Edge Enterprise și programul de lansare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a lansat astăzi o foaie de parcurs Edge Enterprise și un program de lansare.
  • Ambele oferă mai multe informații despre caracteristicile pe care Microsoft le are în lucru și când se așteaptă să lanseze noi versiuni Beta și Stable.
  • consulta acum foaia de parcurs pentru intreprindere si programul de lansare.

Microsoft face mai ușor să țină pasul cu ceea ce este pe dosar pentru Microsoft Edge, în special pentru utilizatorii întreprinderi. Compania a lansat astăzi foaia de parcurs pentru întreprinderi și programul de lansare pentru Edge.

„De la lansarea noului Microsoft Edge, am auzit feedback căi am primit, în special în mediile de întreprindere, au nevoie de mai multă vizibilitate asupra foii noastre de parcurs și a programului de lansare, astfel încât să poată planifica implementările și să se pregătească pentru schimbări. viitoare”, a spus Microsoft într-un postare pe blog care anunță noi pagini.

Foaia de parcurs pentru întreprindere face parte din portalul foii de parcurs Microsoft 365. echipa de filtrare după "Micro Edge" și câmpul pentru faza de lansare după canalele "table" și "Beta". Microsoft recomandă dezvoltatorilor să folosească în continuare pagina Stare platformă pentru următoarele funcții viitoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pagina de program de lansare, pe de altă parte, vă permiteți să vedeți ferestrele de lansare intenționate de Microsoft pentru viitoarele versiuni Stable și Beta. De obicei, Microsoft lansează aceste noi versiuni la fiecare șase săptămâni. Lista este aranjată pe versiuni majore, cu săptămânile pe care Microsoft le țintește pentru lansările viitoare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here