Microsoft lansează aplicații Buletine și Etape pentru echipe

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a anunțat două noi aplicații pentru Teams, Buletine și Milestones.
  • Aplicația Buletine ajută oamenii să fie informații cu știri și informații critice.
  • Aplicația Milestones facilitează urmărirea progresului elementelor de lucru.

Microsoft a anunțat două noi aplicații pentru echipele Microsoft care au ca scoprea productivității, Buletine și Etape. Aplicațiile sunt construite pe Power Platform, ceea ce înseamnă că organizațiile pot personaliza cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor lor.

Buletinele permis organizațiilor să partajeze știri într-un singur loc. În Buletine, articolele pot fi organizate pe categorii și pot include conținut media, cum ar fi imagini, videoclipuri și butoane cu acțiune. Editorii de conținut prin Buletin pot urmări diferite valori, inclusiv câte persoane au văzut un articol.

Aplicația Buletine poate fi fixată în echipe, iar oamenii pot selecta categorii pentru a-și personaliza vizualizarea.

Sursa: Microsoft

Microsoft subliniază aplicația Buletine este optimizată pentru dispozitivele mobile, ceea ce înseamnă că informațiile importante, cum ar fi alertele meteo și întreruperile sistemului, pot fi vizualizate pe dispozitivele mobile atunci când oamenii sunt pe teren.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aplicația Milestones creează o locație centrală pentru a urmări starea și actualizările articolelor de lucru. toate elementele după proprietari sau stare, iar actualizările sunt urmărite într-un jurnal de activitate.

Sursa: Microsoft

Organizațiile pot personaliza aplicația Milestones actualizând etichetele câmpurilor, adăugând noi câmpuri' sau adăugând modificări ale fluxurilor de proces, cum ar fi adăugată de notificări pentru proprietarii fluxului de lucru pentru a menține oamenii la curent.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here