Actualizarea Cortana de la Microsoft Launcher se lansează acum pentru toată lumea

Asistentul digital al Microsoft, Cortana, face acum parte din experiența sa de lansare pe Android. După lansarea pentru utilizatorii beta la sfârșitul lunii ianuarie, Microsoft Launcher versiunea 4.6 se lansează pentru toată lumea cu integrarea Cortana și o serie de modificări.

Cortana are câteva capacități interesante la Microsoft Launcher. Asistentul digital se află în fluxul dvs. personalizat, care este accesibil prin glisare la dreapta de pe ecranul de pornire. Odată implicat, puteți interacționa cu Cortana vocea, folosit asistentul pentru a face lucruri precum apeluri, schimbați imaginea de fundal, programați întâlniri și altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce Cortana poate să facă spectacol în această actualizare, versiunea 4.6 aduce, de asemenea, câteva alte bunătăți, cum ar fi capacitatea de a plasa widget-uri în dock sau de a fixa aplicațiile căutate pe ecranul de pornire. Iată o privire la toate noutățile:

  • Acum Cortana, asistentul dvs. digital personal vine în Microsoft Launcher: efectuați un apel, programați întâlniri, schimbați imaginea de fundal, continuați pe computer sau citiți titlurile! ( en-US, en-GB, en-CA, en-AU, zh-CN )
  • Partajați Lansatorul prin NFC și cod QR;
  • Suport limbi arabe/RTL
  • Integrarea int acceptă ștergerea datelor de la distanță;
  • Alegeți contact pe care să vă vizualizați pe cardul Persoane
  • Puneți widget-uri în dock
  • Fixați aplicația/contact căutat pe ecranul de pornire

Dacă sunteți utilizator Microsoft Launcher sau pur și simplu puteți încerca pe telefonul dvs. Android, puteți obține cea mai recentă actualizare de pe Google Play acum. Și dacă sunteți un tester beta, am văzut o cadență destul de constantă de actualizări care se mișcă pe calea beta de când a fost lansat Microsoft Launcher, așa că un alt lot nou de funcții probabil nu este prea departe de testare.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here