Microsoft Launcher vă permite acum să ajustați transparența temei”,

Microsoft Launcher pentru Android și-a renunțat doar recent eticheta de previzualizare, dar Microsoft lucrează acum la adăugarea unui pic mai mult de personalizare experienței. Cea mai recentă actualizare Microsoft Launcher pentru testere beta include un nou glisor de transparență pentru teme, permițându-vă să selectați opacitatea și să estompați după bunul plac. Înainte de glisor, transparența putea fi activată sau dezactivată doar cu un aspect static.

În timp ce glisorul de transparență este singura caracteristică nouă mare inclusă, această actualizare include remedierea erorilor și îmbunătățirile de performanță necesare. Iată o privire la toate noutățile, așa cum este detaliat în notele de lansare:

  • O mulțime de remedieri de erori și erori la 4.1 feedback
  • Îmbunătățiri de performanță la memorie și netezime
  • Adăugați glisor pentru transparența temei

Am considerat că Microsoft Launcher este o experiență destul de solidă în timpul nostru practic cu lansatorul, dar are loc de îmbunătățire și opțiunile de personalizare adăugate sunt un pas în direcția cea bună. În prezent, această actualizare este testată ca versiunea 4.2 cu utilizatori beta, dar ar trebui să fie lansat pentru toată lumea înainte de prea mult timp. Dacă doriți să încercați glisorul din timp, oricine se poate înscrie pentru a fi un tester beta pe Google Play.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here