Microsoft Launcher primește rezultate de căutare locale optimizate într-o nouă actualizare

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Launcher a fost actualizat la versiunea 5.8.
  • Actualizarea oferă o experiență de căutare optimizată care face ca rezultatele locale să fie mai ușor de accesat.
  • Actualizarea vă permite, de asemenea, să adăugați automat aplicații noi pe ecranul de start.

Lansările Microsoft sunt o nouă actualizare disponibilă. Actualizarea aduce aplicația la versiunea 5.8 și adaugă câteva funcții utile (prin MSPU). Cele 5.Actualizarea 8 a fost lansată luna trecută pentru testerii beta, dar este acum disponibilă pentru a folosi Microsoft Launcher.

Noua actualizare aduce câteva funcții noi. În primul rând, Microsoft Launcher poate adăuga automat noi aplicații pe ecranul de pornire pe dispozitivele care rulează Android 8.0 și mai sus. În al doilea rând, căutarea experimentată a fost optimizată pentru a face locale mai ușor de accesat. În cele din urmă, Microsoft Launcher are acum Microsoft Intune Fully Managed Devices Support. Iată jurnalul complet al modificărilor.

  • Aplicațiile nou instalate pot fi adăugate automat pe ecranul de pornire pentru dispozitivele care rulează Android 8.0 și mai sus.
  • Experiența de căutare este optimizată, astfel încât să fie mai ușor de accesat.
  • Asistență pentru dispozitive complet gestionate Microsoft Intune - profesioniștii IT pot configura acum experiențe pe ecranul de pornire pentru dispozitivele gestionate, inclusiv imagini de fundal, aplicații pe ecranul de pornire, plasarea pictogramelor aplicației și disponibilitatea feedului.

Suportul Microsoft Intune facilitează gestionarea și configurarea dispozitivelor, inclusiv imagini de fundal și ecrane de pornire pentru profesioniștii IT.

Pentru a instala actualizarea, deschideți secțiunea „Aplicații și jocurile mele” din Magazinul Google Play de pe telefon și verificați dacă există actualizări ale aplicației.

Microsoft Launcher

Acest lucru lansat pentru Android are un design curat și se integrează cu serviciile Microsoft, inclusiv Microsoft To-Do, Office 365 și Cortana.

  • Gratuit pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here