Microsoft Launcher devine mare 5.0 actualizare cu suport Windows Timeline

Marea actualizare a Microsoft Launcher la versiunea 5.0 se lansează acum pentru toată lumea pe Android, venind la puțin peste o lună după prima lansare pentru testerii beta. Această actualizare aduce câteva modificări și funcții suplimentare, dar mai mare adăugare este de a pleca integrarea Windows Timeline.

Suportul cronologic a venit de mult timp, Microsoft promițând o eventuală lansare la începutul acestui an. Acum, când sunteți conectat la același cont Microsoft pe computer și pe telefonul dvs. Android, activitatea Windows Timeline se va sincroniza între dispozitive. Acest lucru permite accesul la Edge să acceseze Microsoft în Cronologia de telefon și invers. În plus, document vor apărea și în Cronologie, astfel încât să puteți relua de unde ați rămas în orice document Office, dacă există aplicații Office instalate pe telefon.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cealaltă schimbare majoră este legată de aspectul Feed, care are acum file dedicate pentru Știri, Glance și cronologia mai sus. Fila de știri este în esență un flux lung al celor mai recente titluri, susținut de Microsoft News. Aceasta înlocuiește widget-ul Știri care a existat anterior în Feed. Glance, între timp, este similar cu Feed-ul anterior, deși cu o interfață mult mai curată, care vă arată informații relevante dintr-o privire, cu widget-uri dedicate.

Iată lista oficială a noutăților din Microsoft Launcher versiunea 5.0:

  • Feed - Navigare actualizată în feed pentru file Glance, Știri și Cronologie. Acum puteți accesa setările pentru Feed din partea de sus a Feed-ului
  • Știri - Experiență de știri actualizată oferită de Microsoft News
  • Cronologie pe mobil - Activități de computer și telefon pot fi văzut acum pe telefonul Android
  • Cortana - Utilizați Cortana pentru a trimite e-mailuri cu e-mailuri în mai multe rânduri. Cortana este acum acceptată pe piața DE-DE
  • Familie - Părinții pot vedea acum locația în timp real a copiilor lor

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here