Microsoft Launcher depășește 10 milioane de descarcări

La două luni de la lansarea sa oficială, Microsoft Launched a depășit o etapă destul de mare: peste 10 milioane de descarcări. Acest lucru vine la puțin mai puțin de două săptămâni de când Microsoft Edge, o altă aplicație recentă Microsoft care a ajuns la Android, a atins propriul reper de un milion de descarcări.

Numărul provine de la instrumentul de urmărire a descărcărilor Google Play, care fixează Microsoft Launcher între 10 și 50 de milioane de descarcări până acum. Este important de subliniat că, deoarece tracker-ul numără doar descarcărările, nu este o descriere exactă a câte persoane folosesc în mod activ Microsoft Launcher. Totuși, este un instrument util pentru a măsura interesul în lunile de la lansarea aplicației.

O evoluție a Arrow Launcher, un lansator Microsoft Garage lansat în 2015, Microsoft Launcher oferă utilizatorilor Android o modalitate de a personaliza modul în care funcționează telefonul. În plus față de imagini de fundal Bing zilnic și setări pentru a modifica pictogramele, sertarul de aplicații și multe altele, Microsoft Launcher include un feed accesibil rapid, adaptat la interesele dvs. de știri, activitățile recente, persoane preferate și multe altele. Urmând o temă similară cu Microsoft Edge pentru Android, Microsoft Launcher include și o funcție „Continuați pe PC” pentru a relua rapid de unde ați rămas cu fotografii și documente de pe computer.

Microsoft Launcher oferă o experiență frumoasă Android

Deși nu este felul de personalizabil ca alte soluții, cum ar fi Nova Launcher sau Action Launcher, Microsoft Launcher merită verificat în sine – în special pentru cei care migrează de pe telefonul Windows. Și dacă sunteți interesat să vedeți ce caracteristici nu vin în jos, puteți opta pentru testarea Microsoft Launcher beta, care tocmai s-a întâmplat să culeagă câteva funcții noi utile.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here