Microsoft Launcher beta actualizat cu funcția de siguranță pentru prima familie

De la lansarea sa de anul trecut, Microsoft s-a grăbit să lanseze noi funcții în Microsoft Launcher pentru Android. Odată cu cea mai recentă actualizare destinată utilizatorilor beta, compania și-a îndreptat acum atenția către părinți, adăugând prima funcție de siguranță a familiilor.

Dacă sunteți un tester beta, acum puteți descărca Microsoft Launcher versiunea 4.10, care include o modalitate de a ține evidența locațiilor și a activității dvs. din aplicarea copiilor. dacă aceștia rulează lansatorul pe telefoanele lor. Funcția necesită să adăugați membri ai familiilor la contul Microsoft pentru funcționare. Dar, odată configurat, acționează ca o modalitate de îndemânare a urmăririi copiilor din feedul principal al lansatorului, accesibil cu o glisare dreapta pe ecranul de pornire.

Iată o privire la notele oficiale de lansare:

Familia Microsoft pe Launcher: Părinții cu Launcher pot vedea acum ultima locație cunoscută și activitatea din aplicație pentru telefoanele Android ale copiilor lor care rulează Launcher! (Necesită Android 4.4+ pentru dispozitivele părinte și 5.0+ pentru dispozitive pentru copii)

De asemenea, Microsoft etichetează acest lucru drept „faza 1.„Compania plănuiește să lanseze mai multe funcții pentru familie în curând.

Utilizatorii Microsoft Launcher Beta începem să lanseze noile funcții noastre de siguranță pentru familie în v4.10! Părinții pot vedea acum locația copilului și activitatea din aplicarea copiilor care rulează launcher! Spune-ne cum funcționează! În curând, multe alte funcții pentru familie!

— Vishnu Nath (@VishnuNath) 16 mai 2018

Nici testerii beta nu sunt singurii care primesc un nou set de funcții. O nouă actualizare se lansează și la versiunea de lansare a Microsoft Launcher cu gesturi noi, opțiunea de a sorta aplicații alfabetice în dosare și multe altele. Iată o privire la noutățile cu versiunea 4.9:

  • Logica de import stabilită a ecranului de porre
  • Sortați-vă aplicațiile alfabetice în dosare
  • Afișează numele aplicațiilor sau dosarelor din docul tău
  • Gest personalizabil pentru apăsarea butonului Acasă din ecranul de pornire
  • Opțiune nouă de gest care vă permite să blocați rapid ecranul de pornire

Dacă sunteți înscris ca tester beta, puteți alege Microsoft Launcher versiunea 4.10 prin Google Play acum pentru a testa funcția de siguranță a familiilor. Dacă poți să vă ajute, dacă puteți și pentru a deveni un tester beta. În caz contrar, versiunea 4.9 este disponibil pentru toată lumea acum.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here