Actualizarea Microsoft Launcher beta include îmbunătățiri Cortana și multe altele

Testerii beta Microsoft Launcher pot începe acum să pună mâna pe o serie de remedieri noi și au început să aplicați. La fel ca ultima actualizare, se concentrează mult pe netezirea experienței cu aceste rezultate de performanță și remedieri de erori. Cu toate acestea, există posibilități suplimentare pentru Cortana, împreună cu suport pentru mai multe limbi atunci când sortați sertarul de aplicație.

Pe partea Cortana, acum puteți utiliza asistentul digital integrat pentru a controla setările dispozitivului, cum ar fi WiFi, modul avion, date mobile și multe altele. Există, de asemenea, integrarea Cortana Notebook pentru abilități terților.

În afara Cortana, vorbitorii de limbă rusă, japoneză și japoneză vor putea acum să sorteze sertarul aplicației folosite acele limbi. Desigur, majoritatea acestor actualizări, există o serie suplimentară de remedieri de erori și de rezultate de performanță la nivel general.

Microsoft Launcher 4.7.6 începe să fie lansat în versiunea beta. O mulțime de remedieri sub capotă în aceasta. Multe dintre probleme au venit din remedierea lor raportate de voi fanii noștri!

— Vishnu Nath (@VishnuNath) 9 aprilie 2018

Această actualizare se îndreaptă acum către testerii beta ca versiunea 4.7.6. Cu toate acestea, lansarea pare să se miște destul de lent, așa că actualizarea nu va fi disponibilă imediat pentru toți testerii beta. Totuși, dacă sunteți înscris ca tester, puteți verifica acum cea mai recentă versiune a Microsoft Launcher pe Google Play. În caz contrar, vă puteți găsi pentru a deveni un tester beta sau puteți aștepta ca noi funcții și remedieri să ajungă la versiunea de lansare. Judecând după ritmul actualizărilor anterioare, versiunea 4.7.6 ar trebui să ajungă la toată lumea în următoarele săptămâni.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here