Microsoft Launcher beta primește noi funcții de căutare vizuală și recompense

În urma lansării primei sale funcții de siguranță pentru familie săptămâna trecută, Microsoft Launcher aduce câteva funcții noi suplimentare testerilor beta. În special, cea mai recentă actualizare permite căutarea vizuală inteligentă din bara de căutare, împreună cu modalitățile de urmărire a punctelor Microsoft Rewards din feedul principal.

După cum sugerează și numele, căutarea vizuală vă va permite să utilizați camera pentru a căuta locuri și lucruri din jurul vostru. Funcția folosește un pic de magie AI pentru a recunoaște totul, de celebrități la repere și îmbrăcăminte, apoi caută pe web mai multe despre orice ai capturat.

O mulțime de funcții noi în #MicrosoftLauncher 4.10 Beta - 1) Prezentarea Căutării vizuale. Folosiți funcția de cameră prin bara de căutare Launcher pentru a captura imagini și a recunoaște în mod inteligent celebrități, repere, articole, îmbrăcăminte și multe altele!

— Vishnu Nath (@VishnuNath) 21 mai 2018

În plus, dacă sunteți membru Microsoft Rewards, acum veți vedea vândut dvs. Rewards în feedul Lansatorului. De asemenea, veți obține puncte Rewards pentru utilizarea Bing Search în Microsoft Launcher.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o privire la notele oficiale de lansare:

  • Vă prezentăm Căutarea vizuală. Folosiți funcția de cameră prin bara de căutare Launcher pentru a captura imagini și a recunoaște în mod inteligent celebrități, repere, articole, îmbrăcăminte și multe altele!
  • Microsoft Rewards: acum ai nevoie de Microsoft Rewards pot vedea vândute Rewards în Feedul Lansatorului și pot câștiga puncte pentru utilizarea Bing Search prin Microsoft Launcher!

Săptămâna trecută, Microsoft le-a oferitinților cu Microsoft Launcher posibilitatea de a vedea ultima locație cunoscută și activitatea dispozitivului copiilor lor pe telefoanele Android care rulează Launcher. Urmărea activității este acum disponibilă și pe computerele Windows și consolele Xbox.

Dacă sunteți înscris ca tester beta, veți vedea că aceste funcții vor fi implementate în Launcher în curând cu versiunea 4.10. Pentru a deveni tester, vă puteți avea pe Google Play acum. Dacă preferați să săriți peste testarea beta, atunci aceste funcții ar trebui să ajungă în curând la versiunea de lansare.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here