Microsoft Launcher pentru Android preia Arrow cu funcții noi, ajustări de design

La sfârșitul anului 2015, Microsoft i-a surprins pe mulți cu propriul său lansator Android (citiți recenzia noastră) numit „Arrow.„Deși nu este o aplicație oficială, Arrow a făcut, în schimb, parte din cadrul de aplicații Microsoft Garage pe care angajații săi le-au dezvoltat în timpul lor.

Astăzi toate se schimbă, deoarece Arrow este acum doar Microsoft Launcher pentru Android. Dar există mult mai mult decât o schimbare de nume, inclusiv câteva caracteristici noi și prima aplicare a sistemului de design fluent la Microsoft în afara Windows 10.

Ce este nou cu Microsoft Launcher pentru Android

Microsoft continuă să creeze noi funcții în lansatorul său Android, inclusiv un accent pe „Continuare pe PC." În loc să folosească ținta de partajare, care nu este intuitivă, cei care folosesc Microsoft Launcher pentru Android pot apăsa lung pe documente, imagini și multe altele pentru a continua experiența directă pe computerele lor Windows 10.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Această caracteristică necesită utilizarea să participe la viitoarea actualizare a Windows 10 Fall Creators, care urmează să fie lansată pe 17. citiți ghidul nostru despre cum să vă conectați telefonul la computer cu Windows 10 pentru a începe.

Noile funcții din Microsoft Launcher pentru Android includ:

  • Furajul - Informații la îndemână. Cu doar o glisare rapidă spre dreapta, Microsoft Launcher oferă un flux personalizat cu evenimentele dvs. importante, știri de top, activități recente, persoane preferate și aplicații cele mai frecvente.
  • Frumos și personalizabil - Launcher are o gamă largă de modalități de a vă permite să vă personalizați telefonul, este ușor să setați culorile de fundal, iar noul suport pentru „gesturi” vă permite chiar și personalizatorilor de bază să creeze mediul care îi face pe cei mai productivi.
  • Continuați pe PC - Și, bineînțeles, Microsoft Launcher a fost proiectat pentru a vă permite să continuați cu ușurință ceea ce lucrați - indiferent dacă este vorba despre fotografii, documente și multe altele - pe computerul dvs

Una dintre caracteristicile mai familiare pe care le vor aprecia utilizatorii Windows 10 este capacitatea de a fi contactat direct la lansatorul principal. Opțiunile vă permis să deschideți informații complete ale contactului sau să apelați imediat persoana respectivă. Mai târziu, Microsoft se așteaptă să aibă suport pentru notificări pentru persoane fixate care reflectă caracteristica Oamenii mei în Windows 10.

Noul „Continuați pe PC” integrat chiar în Lansatorul.

Feed-ul este, de asemenea, foarte impresionant. Complet personalizabil, Feed-ul vă arată activitățile recente, cele mai recente știri, evenimente din calendar, informații de contact, vreme și chiar sunt o salutare încântătoare pentru dvs. în funcție de ora din zi. Utilizatorii pot seta fundalul să fie translucid, întunecat sau cu tematică deschisă, cu culori personalizabile, cum ar fi culorile de accent în Windows 10.

Microsoft Launcher pentru Android este rapid, iar cei care folosesc deja Arrow vor fi foarte familiarizați cu aspectul și setările. Utilizatorii pot în continuare să personalizeze grila, să schimbe pachetele de pictograme, să se conecteze la Conturile lor Microsoft, să facă copii de rezervă și să restaureze, să dezactiveze animațiile și multe altele, ceea ce face lansatorul foarte al tău.

De unde să obțineți Microsoft Launcher Android

Pentru cei care sunt deja înscriși în programul Microsoft Arrow beta, sau actualizați lansatorului pentru a-l face Microsoft Launcher pentru Android ar trebui să fie live astăzi și să aibă loc automat. Aspectele aplicației, imaginea de fundal și multe altele rămân aceleași, deoarece aceasta este doar o actualizare a aplicației, nu o reinstalează.

Cei care au Arrow launcher instalat în magazinul Google Play se pot adăuga pentru versiunea beta astăzi pentru a obține imediat noul Microsoft Launcher pentru Android. Dacă nu ați folosit niciodată Arrow, puteți intra în previzualizarea Microsoft Launcher pentru Android și puteți obține o nouă experiență. Doar descărcați aplicația.

Obțineți Microsoft Launcher pentru Android

Anunțul de astăzi a celui similar conform browserului web Microsoft Edge va veni pe Android în următoarele săptămâni. Combinația dintre Microsoft Launcher, Edge, Skype, Cortana și multe altele pe Android ar trebui să-i fac pe fanii Windows 10 cu telefoane Android destul de mulțumiți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here