Microsoft Launcher pentru Android renunță la eticheta beta și se lansează complet

Arrow Launcher rebranded, care a absolvit recent divizia Garage a Microsoft pentru a se alătura suitei de aplicații Android a companiei, trece de la statutul de previzualizare. Anunțat de Joe Belfiore de la Microsoft, Microsoft Launcher și-a început lansarea din versiunea beta, asigurându-se că toți cei cu Arrow Launcher vor fi migrați în cele din urmă.

La fel.. MICROSOFT LAUNCHER începe lansarea lui beta la „lansat” astăzi. Toți cei cu Arrow Launcher vor fi migrați treptat.

— Joe Belfiore (@joebelfiore) 12 octombrie 2017

Pe lângă schimbarea recentă a numelui, Microsoft Launcher a preluat sau revizuire care a adus câteva caracteristici noi notabile. O parte din aceasta a implicat eforturile Microsoft de a integra mai strâns Windows 10 cu dispozitivul mobil cu o funcție „Continuați pe PC”. Deși necesită ca computerul dvs. să fie în Actualizarea Fall Creators, Continuați pe PC vă va permite să apăsați lung pe documente, imagini și alte fișiere pentru a continua ceea ce lucrați pe computer.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o recapitulare a noilor funcții din Microsoft Launcher:

  • Feed-ul — Informații la îndemână. Cu doar o glisare rapidă spre dreapta, Microsoft Launcher oferă un flux personalizat cu evenimentele dvs. importante, știri de top, activități recente, persoane preferate și aplicații cele mai frecvente.
  • Frumos și personalizabil — Launcher are o gamă largă de modalități de a vă permite să vă personalizați telefonul, este ușor să setați culorile de fundal, iar noul suport pentru „gesturi” vă permite chiar și personalizatorilor de bază să creeze mediul care îi face pe cei mai productivi.
  • Continuați pe PC — Și, bineînțeles, Microsoft Launcher a fost proiectat pentru a vă permite să continuați cu ușurință ceea ce lucrați - indiferent dacă este vorba de fotografii, documente și multe altele - pe computerul dvs

Microsoft Launcher oferă o experiență frumoasă Android

Microsoft Launcher era deja disponibil pentru descărcare de oricine, așa că trecerea de la beta probabil nu va aduce modificări vizibile pentru oricine care folosea deja aplicația. Totuși, semnalează că Microsoft a reușit să rezolve orice critice și că lansatorul este pregătit pentru primetime. Dacă puteți verifica Microsoft Launcher, puteți lua acum gratuit pe Google Play. Pentru mai multe despre eforturile Microsoft pentru Android, consultați privirea noastră practică la Microsoft Launcher. Și dacă puteți completa experiența Microsoft pe telefonul dvs. Android, compania tocmai a lansat Edge pentru Android în previzualizare pe Google Play.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here