Microsoft Launcher pentru Android 5.3 se lansează cu integrarea Microsoft To-Do și multe altele

Microsoft lansează astăzi versiunea 5.3 din popularul său Launcher pentru Android. Cea mai recentă versiune a Microsoft Launcher a fost în testare beta deschisă de câteva săptămâni, dar acum este gata pentru primetime cu dezvăluirea sa oficială.

Versiunea 5.3 aduce o mulțime de funcții, inclusiv un nou widget de cele și vreme care oferă mult mai multe detalii decât înainte. Funcțiile suplimentare includ suport pentru cardul de sarcini pentru To-Do My Day, care vă permite să aveți obiective zilnice chiar în zona Glance ca widget.

  • Reproiectarea widget-ului Ora/Vremea - Acum poate avea mai multe widget-uri în mai multe dimensiuni în mai multe stiluri pentru mai multe locații! Consultați, de asemenea, pagina L2 actualizată și mai detaliată, cu prognoză orară și pe 10 zile.
  • Îmbunătățiri UX pentru Ecranul de pornire, Dock și widget-ul Căutare
  • Cardul de sarcini acceptă acum „Ziua mea” și „E-mailuri semnalate” de la Microsoft To Do
  • Fila Știri acceptă acum „Tehnologie” ca interes de știri
  • Tipul de font a fost schimbat din Segoe UI în Roboto
  • Clienții profilului de serviciu pot avea acum acces la aplicațiile lor de serviciu
  • Linkul comunității beta din Setări s-a modificat pentru a duce la comunitatea Microsoft Tech

Direct de la Program Management Microsoft Mobile eXperiences, Vishnu Nath a remarcat, de asemenea, pe Twitter că utilizatorii pot căuta „suport pentru e-mail semnalat, tone de perfecționări UX și lustruire” în actualizarea de astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă pe Android, există câteva modalități bune de a conecta toate serviciile Microsoft existente sub o singură aplicație. Lansatorul nu numai că funcționează excelent pentru un lansator general de aplicații, dar este legat de Cortana, To-Do, Office, Timeline, Microsoft News, Bing Rewards și Sticky Notes, îl fac un centru excelent pentru toate lucrurile Microsoft în digital. viata.

Vedeți pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here