Microsoft Korea oferă echipelor experiența târgului de locuri de muncă

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Multe companii s-au luptat să recruteze angajați într-o lume din ce în ce mai îndepărtată.
  • Microsoft Korea a găzduit un eveniment online de târg de locuri de muncă vineri, 30 iulie 2021.
  • Speră că acest tip de eveniment va ajuta talentele să-și găsească locuri de muncă, fără constrângerile târgurilor fizice de locuri de muncă.

Microsoft Coreea a trecut cu vremurile mai repede decât multe companii care sunt încă hotărâte să găsească talent în persoană și să se întoarcă la vremurile de dinaintea pandemiei. Microsoft Korea știe că epoca s-a terminat și lucrează procesele, inclusiv tacticile de recrutare de bază, pentru a fi mai prietenos la distanță pentru a se potrivi nevoilor hibride de astăzi.

Evenimentul „Unbox, Explore, Celebrate” la Microsoft Korea a durat două ore vineri, 30 iulie 2021 (prin The Korea Times). A fost conceput pentru a găsi solicitanți de locuri de muncă pregătiți pentru provocările muncii hibride.

Managerul de țară Microsoft pentru Coreea, Lee Ji-eun, a spus că speră că târgul de locuri de muncă îi ajută pe oameni talentate să se dezvolte într-o perioadă de șomaj extrem și suferințe legate de pandemie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Evenimentul a avut loc prin Microsoft Teams. În timpul evenimentului, angajații Microsoft Korea le-au oferite persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau privire de ansamblu asupra procesului de recrutare Microsoft Korea. Microsoft Learn a fost, de asemenea, demonstrat la eveniment.

Nu este un secret pentru nimeni că munca de la distanță a devenit locul de desfășurare pentru milioane și milioane de oameni de pe tot globul, în special cu izbucnirile de COVID-19 care le amintesc oamenilor de avantajele de a nu trebui niciodată să calce piciorul într-un loc. -un birou. Este, fără îndoială, o mare parte din motivul pentru care Microsoft Teams are acum 250 de milioane de utilizatori activi lunar, care să se conecteze la Teams pentru a discuta între ei atunci când conversațiile în persoane nu sunt posibile.

Microsoft Teams

Microsoft Teams ajută pe toată lumea să se conecteze, fie ei angajați în prezent sau oameni care să caute locuri active de muncă.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here