Microsoft este promisiunea, actualizează Xbox Music pentru Windows Phone,

Microsoft oferă promisiunea de actualizări bisăptămânale pentru Xbox Music pe Windows Phone. Aplicația a fost actualizată ultima dată acum două săptămâni și acum primește din nou sau actualizare. Ultima actualizare a văzut remedieri de stabilitate, a finalizat integrarea Cortana, lustruirea interfeței de utilizare și multe altele. Să mergem în Windows Phone Store și să vedem că noua versiune a Xbox Music.

Veți găsi Xbox Music acum la versiunea 2.5.3884.0. Actualizarea de astăzi listează apoi ca noi:

  • Îmbunătățiri generale ale performanței
  • Corectarea erorilor
  • Sincronizare inițială în fundal a conținutului local și cloud
  • Glisor pentru a curăța piesa în curs de redare

Aceste două puncte au fost enumerate în ultima actualizare de două săptămâni. Am obținut un jurnal detaliat al modificărilor din noua pagină Xbox Music UserVoice. Încă căutăm jurnalul de modificare reală pentru această actualizare. Anunțați-ne dacă îl găsiți.

Între timp, am căutat pe scurta aplicație și am găsit un lucru diferit. După actualizare, am fost întâmpinați cu o pagină nouă care spunea „Finalizarea actualizării”. În afară de asta, vom avea nevoie de ajutor pentru a descoperi ce este nou și aveți nevoie. Această probabilitate de sincronizare a inițiației de fundal a conținutului local și cloud pe care Microsoft a dorit-o în ultima actualizare. 

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizați: Mulțumim tuturor, descoperim noi funcții în această actualizare. Nu numai că pare mai rapid (haha), dar a fost adăugat un diapozitiv pentru a curăța pista. O puteți vedea mai jos. 

Actualizare 2: Și Microsoft a furnizat în sfârșitul jurnalului de modificări complete pe site-ul UserVoice. Iată ce detaliază în această versiune a Xbox Music:

  • Curățarea audio este acum acceptată! Glisați indicatorul de progres al piesei în ecranul În curs de redare pentru a avansa la locul care vă îngrijește locul.
  • Animații FFW și REW mai fluide.
  • Remedieri de utilizare pentru a interfeței conținutului.
  • S-a remediat eroarea în cazul în care melodiile sunt eliminate incorect din listele de redare.
  • Remedieri pentru ieșirile neașteptate ale aplicațiilor.

descărcați Xbox Music din Windows Phone Store. 

Mulțumesc tuturor pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here