Microsoft tocmai a eliminat suportul pentru această caracteristică populară Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams nu mai acceptă Breakout Rooms în canalele private.
  • Breakout Rooms a fost lansată pentru prima dată în Microsoft Teams în decembrie 2020.
  • Nu este clar de ce Microsoft a eliminat funcționalitatea.

Microsoft a redus suportul pentru Breakout Rooms pe canalele private din Microsoft Teams. Breakout Rooms au fost lansate pentru prima dată în decembrie 2020 și au fost o funcție populară de la lansare.

Un utilizator dintr-un fir de comunicare al comunității tehnice explică că organizația sa a folosit Breakout Rooms în canale private timp de luni de zile, dar nu mai vede opțiunea (prin OnMSFT).

Un alt utilizator a împărtășit clarificări din partea asistenței Microsoft Premier pe această temă. Formularea Microsoft cu privire la caracteristica care este eliminată este puțin confuză:

  • Sala Teams Breakout nu este acceptată pentru canalele private prin designul funcției.
  • This caracteristică a fost eliminată din cauza limitărilor tehnice ale funcționalității canalelor private nepermițând crearea de săli de lucru, așa că echipa de produs a trebuit să dezactiveze opțiunea.
  • În acest moment, nu există nicio estimare cu privire la momentul și dacă caracteristica va fi reintrodusă.

Sursa: Microsoft

Formularea Microsoft sugerează că există limitări tehnice care împiedică canalele private să poată folosi Breakout Rooms. Există o șansă să fi avut loc o schimbare, deoarece funcția a funcționat anterior pentru unele persoane.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Se pare că există o dezbatere cu privire la dacă Breakout Rooms au fost vreodată acceptate pe canalele private din Teams.

KrisVB afirmă în același fir comunității tehnice,

Reprezentantul Microsoft care se ocupă de biletul meu de asistență nu a părut să-și dea seama la începutul că sălile de lucru nu ar funcționa pe canal privat (mi-au pus partajarea ecranului și să creez echipe de testare și întâlniri pentru a vedea problema). Apoi, după câteva zile, mi-au spus că săli de lucru nu au fost niciodată și nu sunt disponibile pe canale private. După ce i-am asigurat că am folosit sălile de discuții de luni de zile, acum vom verifica mai multe pentru a afla „de ce funcționează înainte de actualizare." ...aproape ca și cum MS nu ar fi știut despre asta? Sper doar că vor inversa această situație și vor permite să li se întâlnească toate întâlnirile - este o caracteristică esențială.

Dacă caracteristica nu a fost niciodată acceptată, Microsoft afirmă că „a fost eliminată” nu ar avea sens. În plus, mai multe persoane susțin că au folosit funcția anterioară.

Microsoft Teams

Microsoft Teams oferă mai multe moduri de a comunica cu colegii, colegii de muncă, prietenii și familiile. Din cauza unei modificări recente, sălile de lucru din canalele private nu se mai numără printre aceste opțiuni.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here