Lista de locuri de muncă Microsoft indică îmbunătățiri interesante ale Windows 10

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • O listă de locuri de muncă de la Microsoft enumeră câteva moduri prin care Microsoft dorește să îmbunătățească Windows.
  • Lista discută îmbunătățirea Windows Indexer, îmbunătățirea sistemului de notificare Windows și alte câteva domenii.
  • Lista menționează în mod special sprijinirea "următoarele versiuni majore ale Windows 10 și Windows 10X."

O nouă listă de locuri de muncă de la Microsoft listează câteva moduri prin care Microsoft dorește să îmbunătățească Windows 10 (prin Windows Latest). Lista este pentru un manager de inginerie software care va gestiona echipa de conectivitate a aplicațiilor din COSINE. Conform listării, Managerul de inginerie software care primește postul va ajuta la îmbunătățirea performanței Windows Indexer, la îmbunătățirea fiabilității sistemului de notificare Windows și „susține următoarele versiuni majore ale Windows 10 și Windows 10X."

Microsoft caută mereu să îmbunătățească Windows și angajează mereu oameni pentru a-și atinge obiectivele, așa că a vedea lista nu este o surpriză. Cu toate acestea, oferă o perspectivă asupra câteva dintre obiectivele Microsoft. Iată toate responsabilitățile enumerate de Microsoft:

  • Îmbunătățirea performanței Windows Indexer, permițând utilizatorilor finali să-și găsească rapid fișierele și informațiile.
  • Îmbunătățiți fiabilitatea sistemului de notificare Windows pentru a sprijini nevoile Xbox, dispozitivelor mobile și obțineți fiabilitatea „tonului de apelare”.
  • Lucrați cu alte companii și colaboratori care efectuează modificări ale bazei de cod ICU și sprijiniți nevoile Microsoft de localizare.
  • Acceptă cloud-clipboard și partajarea aplicațiilor.
  • Lucrați după cum este necesar pentru a susține următoarele versiuni majore ale Windows 10 și Windows 10X

Lista pare să sublinieze îmbunătățirea produselor existente de la Microsoft, inclusiv Windows Indexer și sistemul de notificare Windows. Deoarece lista de locuri de muncă discută despre Windows 10 și Windows 10X, se pare că cel puțin unele dintre aceste îmbunătățiri se vor face în cele din urmă către o gamă largă de dispozitive.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here