Microsoft emite sau actualiza pentru lansarea Flight Simulator 2020 Xbox One

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Flight Simulator se lansează pentru PC pe 18 august, urmând să vină sau versiunea Xbox.
  • Dezvoltatorul, Asobo Studio, afirmă că versiunea sa Xbox One a ajutat la optimizări, ajutând la „îmbunătățirea versiunii pentru PC în timp."
  • Microsoft Flight Simulator nu a primit încă o dată de lansare Xbox One.

Microsoft Flight Simulator continuă să devină o vitrină impresionantă în cloud la scară globală, îmbinând seria de simulare de succes cu date satelitare și suport în cloud. Rezultatul aduce o autenticitate de neegalat pentru globetrotters virtuali, cu peste doi petaocteți de date care alimentează lumea deschisă. Dar pentru lansarea sa din 18 august, această ambiție rămâne legată de computer.

Compania a subliniat planurile de a aduce Microsoft Flight Simulator 2020 în familia de console Xbox, dar continuă să sublinieze ultimul proiect ca „în primul rând pe PC”. Studioul servește un PC stabil după prima sa iterație, rămânând în același timp strâns jucătorii când vor fi pregătiți pentru decolare. Dar deja promis pentru Xbox One, cu consola Xbox Series X de nouă generație programată să fie livrată în această sărbătoare, titlul are o deschidere clară pe platformă. Între timp, studioul continuă să reitereze mai multe ce vor urma "la o dată ulterioară."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

Microsoft a găzduit recent un briefing de presă virtuală pentru viitoarea sa lansare Flight Simulator și, deși versiunea Xbox One era interzisă, am aflat mai multe despre cum se leagă de PC. Întrebări și răspunsuri ale grupului la abordat dezvoltarea Xbox One și dacă hardware-ul vechi de aproape un deceniu a împiedicat domeniul de aplicare al proiectului.

"Nu. Încercăm să avem cele mai bune imagini pe fiecare platformă și este un alt nivel de optimizare”, a spus Martial Bossard, inginer principal de software la Asobo Studio. "Apropo, Xbox nu va ajuta sa optimizam produsul, deci va fi si un beneficiu pentru PC. PC-ul nu va pierde nimic de la Xbox. Este practic opusul. Ne străduim să avem o experiență mai bună pe familia Xbox, apoi vom avea versiunea pentru PC în timp."

Sugerează o simulare de bază comparabilă îndreptată către Xbox, tratând vechea sa consolă asemănătoare cu un PC de gamă scăzută. Urmează aproape un an de testare a comunității alfa închise pe PC, intenționând să obțină optimizări pentru lansare. Viziunea finală pentru PC este o vitrină noastră impresionantă în urma oportunității practice recente, poziționată ca o platformă robustă pentru călătoria sa multianală care urmează. Acceptă o gamă largă de hardware la lansare și poți verifica cerințele complete de sistem pentru PC pentru Microsoft Flight Simulator chiar aici.

Microsoft Flight Simulator va fi lansat pe PC pe 18 august, data lansării Xbox încă urmând să fie anunțată. Cu puține detalii despre versiunea Xbox, pe măsură ce toamna se apropie rapid, se pare că disponibilitatea în 2021 ar putea fi pe carte.

Legenda se întoarce

Microsoft Flight Simulator (PC)

Pregățiți-vă pentru decolare.

Microsoft Flight Simulator ia pe cer în august. 18, promițând un glob alimentat de cloud, cu autenticitate la o scară de neegalat. Se îndreaptă exclusiv către computerele Windows, iar precomenzile sunt disponibile acum în trei variante.

  • 60 USD la Microsoft
  • 120 USD la Microsoft (Premium)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here