Microsoft folosește câmpurile geoexchange pentru ambițiile sale negative de carbon

Sursa: Stephen Brashear/Getty Images pentru Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft s-a angajat să devină carbon negativ până în 2030.
  • A lucrat spre practici de afaceri durabile pentru a atinge acest obiectiv.
  • Thermal Energy Center este cel mai recent instrument Microsoft din arsenalul său de durabilitate.

Microsoft nu se joacă când vine vorba de inițiative de sustenabilitate. Compania s-a angajat să devină emisii negative până în 2030, iar un astfel de obiectiv a necesitat schimbări în operațiuni din fiecare colț al gigantului tehnologic. Fie că oferă băi serverelor sau forează sute de puțuri în pământ, inițiativele durabile sunt aici pentru a rămâne.

Un plan important pentru Microsoft este să utilizeze temperaturile subterane în mod natural mai reci ale Pământului pentru a se asigura că campusul său menține o temperatură sănătoasă (prin Fast Company). Aceasta nu este aceeași propunere cu cea oferită de aparate de aer și cuptoarele cu gaz, deoarece este energie curată. De asemenea, așa se va menține Redmond, mulțumită celor 875 de puțuri geografice răspândite în 2.5 acri, toate acestea vor face parte din sistemul elaborat în buclă închisă de la Thermal Energy Center la Microsoft. Majoritatea sistemului va funcționa cu energie electrică regenerabilă, conform raportului Microsoft privind proiectul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fântânile vor intra la 550 de picioare sub pământ și „alcătuiesc unul dintre cele mai mari câmpuri de „geoschimb” din Statele Unite pentru a valorifica energia termică a pământului”, conform Microsoft. Deoarece puterea de încălzire și răcire este legată direct de câte puțuri pentru Microsoft, s-a ajuns la numărul 875 cu mare atenție, cântări și energie electrică necesare față de căldură și răcirea care ar fi furnizate.

Microsoft nu se îmbrățișează doar cu eforturi ca acestea. Au existat o mulțime de exemple în care compania și-a extins cunoștințele despre inițiativele de durabilitate pentru a ajuta partenerii și colegii, cum ar fi pachetul Microsoft Cloud for Sustainability, care oferă corporațiilor instrumente de care au nevoie pentru a urmări impactul asupra mediului și pentru a forma planuri de acțiune în jurul perspectivelor. oferite acestora.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here