Microsoft se confruntă cu Slack cu chatul de grup de colaborare Teams

După câteva săptămâni de zvonuri și scurgeri de informații, Microsoft a anunțat oficial Microsoft Teams; un nou concurent Slack care și propune să facă colaborarea în echipă ușoară rapidă. Produs de Office și Skype, Microsoft Teams se adresează companiilor care folosesc Office 365 și are o gamă largă de funcții.

Scopul Microsoft cu Teams este de a da puterea fiecărei echipe să realizeze mai mult. Cu integrare directă cu OneDrive, Outlook, Skype și alte produse legate de Office, ceea ce o face o alegere excelentă față de Slack și HipChat pentru cei care folosesc Office 365.

De pe site-ul oficial Microsoft Teams:

Obțineți o comunicare flexibilă în acest moment și obțineți toată lumea la curent. Vedeți oricând conținutul și istoricul chat-urilor, inclusiv conversațiile în echipă cu Skype, care sunt vizibile pentru toată echipă. Chaturile private de grup sunt disponibile pentru conversații de grup mai mici.

Mulți vor fi gata să compare Microsoft Teams cu Slack, un alt instrument popular de colaborare în echipă care se mândrește cu 4 milioane de utilizatori activi zilnic. Slack chiar a mers atât de departe a scris o scrisoare deschisă către Microsoft, încurajându-i să pătrundă pe piața colaborării în echipă, arătând în același timp că sunt îngrijorați de ceea ce Microsoft sunt oferite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Office 365 este un serviciu imens pentru Microsoft, iar cu Microsoft Teams, acel serviciu pur și simplu devine mai bun. Vom avea mai multe detalii despre noul serviciu de colaborare la Microsoft în curând, așa că rămâneți la curent la Windows Central pentru mai multe.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here