Microsoft aduce peste 1.800 de emoji proaspete în Teams și Windows

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft are reproiectări și noi incluziuni pentru biblioteca sa de emoji, însumând 1.888.
  • Clippy este una dintre aceste reproiectări.
  • Emoji-urile sunt live chiar acum pe Flipgrid și vor ajunge în Windows și Teams mai târziu în acest an.

La doar o zi după ce Microsoft a zguduit lumea cu provocarea de răscumpărare Clippy, gigantul tehnologic a considerat de cuviință să anunțe o revizuire a bibliotecii sale de emoji. Acestea nu sunt doar câteva reproiectări sau noi incluziuni; Designerii grafici s-au străduit din greu în vopsea cu 1.888 de emoji în total realizate într-o estetică modernă.

S-a gândit mult la aceste emoji, așa cum demonstrează postarea de anunț a Microsoft pe acest subiect. De exemplu, emoji-urile capului au fost modificate în mod deliberat pentru a nu fi cercuri perfecte. După cum se spune în postare, „oamenii nu sunt perfecți, așa că de ce ar trebui să fie reprezentările noastre grafice?"

Sursa: Microsoft

Cu toate acestea, noul emoji acordă și mai puțină atenție realității, în funcție de categorie. Luați, de exemplu, crabul reproiectat. Nu mai încearcă să fie realist. În schimb, folosește culori vibrante și „forme groase, grafice” pentru a-și oferi mai multă personalitate, totul prin forme circulare și nuanțe luxuriante.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Clippy revine!Sursa: Microsoft

Și reproiectările emoji au, de asemenea, un punct slab pentru nostalgie, de unde noua slujbă a lui Clippy ca reprezentare dedicată agrafei.

Emoji-urile sunt live în Flipgrid chiar acum și își vor găsi drumul către Windows și Teams până în sezonul de vacanță 2021. Vor veni la Outlook, Yammer și alte servicii în 2022.

Postul de anunț al Microsoft notează, de asemenea, că estetica Fluent preia Microsoft 365 în moduri care se extind cu mult dincolo de emoji. Fundalurile, temele, ilustrațiile și multe altele sunt pe dosar pentru a juca un rol în schimbarea esteticii Microsoft. Cu toate acestea, până la finalizarea colajului estetic, ne putem mulțumi cu niște fețe noi de prost cu care să-i deranjeze pe colegi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here