Microsoft HoloLens 2: Tot ce știm până acum

Setul cu cască HoloLens de a doua generație de la Microsoft a fost anunțat și este o minune de privit. Cu numele de cod „Sydney”, HoloLens 2 de la Microsoft oferă mai multă putere sub capotă, un câmp vizual mai bun și un mod cu totul nou de a interacționa cu hologramele.

HoloLens 2 în sine nu se livrează încă și nu mulți oameni din afara Microsoft au avut la dispoziție mai mult de câteva minute pentru a se juca cu unul, așa că încă sunt puține lucruri pe care nu le știm. Există, totuși multe, lucruri pe care le știm. Toate acestea sunt într-un singur loc.

Holograme de nouă generație

Microsoft HoloLens 2

HoloLens, dar mai bine.

HoloLens 2 preia tot ceea ce a făcut ca originalul să fie grozav și îl transformă la 11. Cu un corp nou din fibră de carbon, căptușeală suplimentară, urmărirea vizuală a ochilor și un câmp mai larg, căștile nu ar trebui să aibă nicio problemă în găsirea succesului în rândul dezvoltatorilor și al lucrătorilor de primă linie.

  • 3.500 USD la Microsoft

Hardware HoloLens 2

HoloLens 2 este mult mai elegant și mai puternic decât predecesorul său. Dispunând de un procesor Snapdragon 850 sub capotă, HoloLens 2 este primul Windows 10 la Microsoft pe dispozitiv ARM64. Procesorul ARM înseamnă că are mai multă putere de procesare și este, de asemenea, mai eficient din punct de vedere energetic. Poate intra în somn și se trezește foarte repede, la fel ca și alte dispozitive Windows 10 pe dispozitive ARM.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Datorită puterii suplimentare de sub capotă, HoloLens oferă 2 un câmp vizual mult mai bun și anti-aliasing, făcând hologramele să arate mai bine atunci când sunt plasate în mediul virtual. Există, de asemenea, noi senzori încorporați în dispozitivul care vă pot scana irisul pentru recunoașterea Windows Hello și urmărirea mâinilor, care permite utilizatorilor să interacționeze cu hologramele directe cu mâinile lor.

Dispozitivul dispune, de asemenea, de o nouă unitate de procesare holografică (HPU) personalizată, care dispune de un coprocesor AI pentru a implementa în mod nativ și flexibil rețelele neuronale profunde. Aceasta înseamnă că HoloLens 2 poate analiza datele vizuale la nivel local, fără a fi nevoie să trimită date în cloud. Acest lucru face ca HoloLens 2 să recunoască mai rapid obiectele și mediile.

Software-ul HoloLens 2

HoloLens 2 este primul produs de livrare Windows Core OS de la Microsoft. Cunoscută oficial sub numele „Windows Holographic”, această aromă a sistemului de operare Windows Core este foarte asemănătoare cu vechiul sistem de operare HoloLens 1. Din punct de vedere al utilizării, HoloLens 2 este un generațional înainte de HolLens 1, datorită capacităților de sare de a atinge și de a interacționa direct cu hologramele. A fi capabil să mergi la și să manipulezi hologramele cu mâinile tale este o schimbare completă a jocului. Nu există nicio curbă de învățare pentru HoloLens 2 odată ce știi cum să interacționezi cu el. Instinctul uman este să te întinzi și să ajungi când vrei să interacționezi cu ceva și exact asta faci cu HoloLens 2.

Pentru a accesa meniul Start, butonul Start în sine se găsește pe încheierea mâinilor. Doar ține încheietura mâinii și apare o mică siglă Microsoft. Doar atingeți-l cu ceaaltă mână și va apărea meniul Start. De acolo, puteți atinge oricare dintre elementele din men. Start pentru a ajunge unde puteți. Derularea este o experiență unică și există două moduri de a o face. face acest lucru prin „atingere”, care este așa cum v-ați aștepta; doar întindeți mâna cu degetul și derulați ca și cum ați derula pe o tabletă. Există, de asemenea, urmărirea ochilor disponibile pe HoloLens 2 și, în anumite zone, urmărirea ochilor este utilizată la defilare. Dacă ajungeți în partea de jos a unei ferestre și există mai mult conținut disponibil pentru a derula, fereastra va începe automat derularea, ceea ce este doar magic.

Un lucru nou pe care l-am putut încerca și care nu funcționează atunci când se preia a intrat prima oara cu HoloLens 2 în februarie a fost noua tastatură holografică. Deoarece utilizatorii pot acum să ajungă și să atingă hologramele, Microsoft a trebuit să refacă tastatura HoloLens pentru a se adapta pentru acest lucru. Ca atare, este putin mai mare, iar cheile sunt rotunde acum. Funcționează ca și cum ai gust pe o tabletă. Întindeți mâna și începeți să trageți în zona în care apare cheia holografică. Nu este prea precis, dar poți să scoți câteva propoziții dacă chiar ai nevoie.

Aplicații holografice pot fi mult mai avansate acum, nu oferă capacități de urmărire a mâinilor și a ochilor. Într-unul dintre demonstrații, o pasă virtuală plutește în jurul camerei, dacă întindeți mâna, treceți-vă către ea oriunde vă aflați în cameră.

În timpul expunerii, am întrebat dacă HoloLens 2 poate rula programul Win32. Microsoft nu a fost dispus să comenteze, dar știu din surse că acesta este într-adevăr planul. Am întrebat pentru că am observat că versiunea Microsoft Edge care se livrează pe HoloLens 2 este vechea Edge, nu noul Chromium Edge. Nu cred că poate de a rula program Win32 va fi acolo când HoloLens 2 va începe să fie livrat, dar este ceva care este în lucru și va veni probabil sub forma unei actualizări mai târziu în 2020.

Apropo de actualizări, HoloLens 2 cu care mă jucam rula versiunea 19H1 RTM și funcționează bine. Deoarece HoloLens 2 este un dispozitiv cu sistemul de operare Windows Core, va beneficia de noul Windows Update, care durează mai mult de un minut pentru a reporni odată ce o actualizare este gata de instalare.

Data lansării HoloLens 2

Microsoft a anunțat HoloLens 2 la Mobile World Congress în februarie 2019. Este de așteptat să înceapă livrarea în toamna acestui an și costă 3.500 USD atât pentru dezvoltatori, cât și pentru companii. Este cu 500 USD mai scump pentru dezvoltarea față de HoloLens original, dar cu 500 USD mai ieftin pentru companii.

Urmeaza

Vom continua să actualizăm această pagină cu informații despre noi cum apar. Între timp, așteptați cu nerăbdare HoloLens 2? Spune-ne în comentarii.

Holograme de nouă generație

Microsoft HoloLens 2

HoloLens, dar mai bine.

HoloLens 2 preia tot ceea ce a făcut ca originalul să fie grozav și îl transformă la 11. Cu un corp nou din fibră de carbon, căptușeală suplimentară, urmărirea vizuală a ochilor și un câmp mai larg, căștile nu ar trebui să aibă nicio problemă în găsirea succesului în rândul dezvoltatorilor și al lucrătorilor de primă linie.

  • 3.500 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here