Microsoft a plătit 13 USD.6 milioane pentru vânătorii de bug-uri din iulie 2020

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft nu-i place să aibă vulnerabilități de securitate, așa că se oferă să plătească persoanele care le găsesc.
  • 341 de cercetători au acceptat gigantul tehnologic la oferta sa între iulie 2020 și iunie 2021.
  • În acel interval de timp, Microsoft a plătit 13 USD.6 milioane recompense.

Între 1 iulie 2020 și 30 iunie 2021, Microsoft a plătit 13 USD.6 milioane pentru cercetătorii care au descoperit vulnerabilități în programele și produsele companii. Cea mai mare recompensă plătită unui raport (dintr-un grup total de 1.261 de rapoarte eligibile) a fost de 200.000 USD. După cum puteți imagina, Microsoft este foarte recunoscător pentru toți cei care vă îngrijesc să fie salvat de incident potențial jenante.

citiți redacția completă a programului de erori de anulare în revistă la Centrul de răspuns de securitate la Microsoft, deși elementele menționate mai sus sunt principalele concluzii din raportul său (prin ZDNet). Și dacă puteți încerca să vă faceți o bancă, să consultați pagina programului de recompense Microsoft, nu puteți trimite vulnerabilități de securitate pe care să vă detectați în speranța de a colecta un salariu dulce și dulce de la Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Luați, de exemplu, plata maximă Microsoft pentru Xbox. Dacă detectezi sau eroare pe Xbox Live, poți câștiga până la 20.000 USD de la Microsoft ca recompensă! Nu contează că un tip care a detectat și o eroare legată de Xbox și a ales să nu o raporteze a ajuns să câștige 10 milioane de dolari din descoperirea sa. Dacă faci ceea ce trebuie (așa cum este determinat de sistemele juridice și de morala societății din majoritatea țărilor), s-ar putea să faci mai puțini bani, dar cel puțin vei evita să mergi la închisoare și să fii deportat. Do svidaniya, Volodymyr Kvashuk.

Cu toată seriozitatea, plățile pot părea mici în raportul cu numărul de dureri de cap pe care un vânător de erori le scutește probabil Microsoft. Dacă ați urmărit problema PrintNightmare, nu este greu să vă imaginați ce ar da compania pentru a evita totul în această situație. Acum luați în considerare ideea de a salva infrastructura Azure a companiilor pentru o recompensă maximă de 40.000 USD sau Windows 11 pentru 200.000 USD.

Ca alternativă, puteți face toate aceste erori în căutarea insignelor și realizărilor.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here