Microsoft a făcut ca Shadow să fie declanșat la un moment dat din Apple’s App Store

Sursa: iMai mult

Ce trebuie sa stii

  • The Epic Games v. Testul Apple dezvăluie o mulțime de informații privilegiate despre industria tehnologiei.
  • O informație dezvăluită a fost că Microsoft se străduie să ajungă xCloud pe iPad-uri și iPhone-uri.
  • În eforturile sale de a obține xCloud în App Store, Shadow a dat drumul accidental.

Ai avut vreodată o situație în care ai vrut să faci ceva și nu ți s-a permis, dar un colegiu a fost, așa că te-ai chinuit și ai ajuns nu numai să rămâi blocat, ci și să primești și privilegiile colegilor tăi revocate? Ei bine, se pare că Microsoft a făcut exact asta în 2020, obținând din greșeală Shadow, serviciul de cloud computing, pornit din App Store. Aceste cunoștințe provin din cel mai recent lot de secrete descoperite ca un produs secundar al nebunilor Epic Games v. Proba Apple.

După cum a observat The Verge, noile dezvăluiri din procesul de astăzi dezvăluie că, în 2020, Microsoft a făcut eforturi pentru a obține xCloud în App Store, dar a continuat să fie închis. Deci, ca răspuns, a indicat alte aplicații de streaming din App Store, inclusiv Shadow, spunând, în esență, „ei pot face asta, deci de ce nu putem noi?"

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Șefa de dezvoltare a afacerilor Microsoft pentru Xbox, Lori Wright, a comentat despre consecințele acțiunilor Microsoft în timpul Epic v. Proba Apple astăzi. „Cred că [Apple a ajuns să scoată Shadow din App Store pe baza acestui e-mail pe care l-am trimis până când au trimis modificări. Aceasta nu a fost intenția noastră, desigur, a fost un produs secundar."

Pentru cei care nu știu, sughițul magazinului de aplicații al Shadow este departe de cel mai mare obstacol cu ​​​​care serviciul de cloud computing a trebuit să se confrunte din memoria recentă. Compania sa-mamă, Blade, a intrat recent în faliment și are acum un nou proprietar în Jezby Ventures a lui Octave Klaba.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here