Microsoft oferă o actualizare cu privire la îmbunătățirea calității apelurilor și întâlnirilor Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a actualizat Microsoft Teams pentru apelurile și întâlnirile.
  • A lansat o postare pe blog care descrie caracteristicile și actualizările pe care le oferă Teams pentru a avea serviciul.
  • Aceste funcții și actualizări pot fi împărțite în trei categorii: ajustări ale AI, ajustări în timp real și instrumente de administrare.

Microsoft a lucrat pentru a se asigura că Teams nu se odihnește pe lauri. În ultimele luni, a adăugat noi funcții pentru întâlniri și apeluri, precum și a configurat planuri pentru a adăuga mai multe. Există o mulțime de articole noi în total, motiv pentru care Microsoft a creat o postare pe blog pentru a-i pune pe toată lumea la curent cu ceea ce este pe cale pentru echipe, precum și despre ceea ce este deja aici.

Microsoft împarte gama generală a îmbunătățirilor sale Teams în trei categorii: AI, elemente în timp real și instrumente de administrator.

Un mare exemplu al modului în care Microsoft îmbunătățește audio și video în Teams prin AI este cu codul său audio Satin. Iată ce are Microsoft de spus despre asta:

Există multe scenarii care pot contribui la o rata de biți scăzută – părinții și copiii care împart rețeaua gospodăriei pentru întâlniri și cursuri, costul ridicat al planurilor de date premium, infrastructura învechită, printre altele. Pentru a ajuta la aceste provocări, noul nostru codec audio, Satin oferă o calitate audio excelentă la un bitrate până la 7 kbps, făcând întâlniri să sun natural și clar chiar și atunci când rețeaua sunt lățime de bandă mică.

Sursa: Microsoft

Într-o notă similară, administratorii IT au puterea de a controla ratei limitate de biți ale echipei. Și când vine vorba de alte funcții orientate către utilizatori, echipele pot ajuta la eliminarea zgomotului de fundal, astfel oamenii să nu se concentreze pe sunetul greșit. De asemenea, oferă alerte și optimizări în timp real pentru situații precum:

  • Când se alătură unei întâlniri Teams care este deja în desfășurare, utilizatorii sunt conectați automat cu microfoanele dezactivate
  • Dacă utilizatorii se alătură unei întâlniri. Teams cu difuzoarele de activare
  • În unei întâlniri active Teams, dacă timpul utilizatorii sunt dezactivați și încep să vorbească, Teams detectează acest lucru și îi avertizează pe utilizatorii pe care îi vorbesc când sunt dezactivați

Din partea IT, Teams oferă administratorilor analize în timp real și apeluri, astfel încât să știți ce se întâmplă atunci când. consultați postarea de blog a Microsoft pentru a afla informații complete despre noutățile din Teams, dar acestea sunt câteva dintre articolele recente de mare valoare.

Microsoft Teams

Microsoft Teams nu se va opri la actualizare, așa că intrați acum și rămâneți la curent sau întrebați pentru totdeauna despre ce vă vom rata.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here