Extinderea Microsoft Flight Simulator „Top Gun” a fost amânată până în 2022

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Flight Simulator este o serie de jocuri video de lungă durată despre experimentarea încercărilor de a fi pilot de avion.
  • O viitoare expansiune bazată pe franciza de film Top Gun a fost amânată pentru 22 mai 2022

Microsoft Flight Simulator este cea mai recentă intrare în franceză de jocuri video de lungă durată a Microsoft, în care puteți pilota o varietate de vehicule aeronave în situații realiste. Acest joc a depășit granițele tehnologiilor cloud pentru a oferi o grafică uimitoare care le-a oferit chiar și mult dintre cele mai bune procese de pe piață sau rulare pentru banii lor. Acest Microsoft Flight Simulator avansat va deveni unul dintre cele mai uimitoare jocuri vizuale de pe Xbox Series X și Xbox Series S.

Cea mai recentă expansiune pentru Microsoft Flight Simulator, Top Gun: Maverick se bazează pe viitorul film cu același nume. Expansiunea Top Gun: Maverick va prezenta locații și avioane din film, dar nu se cunoaște o cantitate mare de caracteristici suplimentare care ar putea apărea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Top Gun: Maverick (cu Tom Cruise în rol principal) este o continuare a filmului clasic din 1986, Top Gun, o poveste despre tineri care se alătură armată pentru a deveni piloți de aviație de luptă. Cu toate acestea, din cauza filmului Top Gun: Maverick amânat până pe 27 mai 2022, Microsoft a anunțat că extinderea va urma exemplul și va fi amânat până pe 22 mai 2022.

Asigurați-vă că aruncați o privire asupra turului nostru de cele mai bune stick-uri de zbor pentru Microsoft Flight Simulator între timp și fiți cu ochii pe Windows Central pentru cele mai recente știri Flight Sim.

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator se îndreaptă către consolă

Microsoft Flight Simulator este acum disponibil pentru Xbox și PC. Cu o vreme bazată pe cloud și imagini super realiste, Microsoft Flight Simulator este o experiență relaxantă și încântătoare, disponibilă și pentru Xbox Game Pass.

  • De la 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here