Microsoft Flight Simulator Xbox: Listă de erori cunoscute, probleme de lansare și cum să le remediați

Sursa: Asobo Studio | Studiourile de jocuri Xbox

Microsoft Flight Simulator este în sfârșit disponibil pentru Xbox Series X și Xbox Series S pe lângă PC și arată sincer uimitor pe console puternice de generație actuală ale Microsoft. Cu toate acestea, nu a fost complet lin, deoarece unii jucători se confruntă cu unele turbulențe la intrarea în Microsoft Flight Simulator pentru Xbox pentru prima dată, cu câteva erori și probleme care slăbesc experienței. Am căutat pe internet pentru a compila toate erorile cunoscute și problemele de lansare pentru Microsoft Flight Simulator pe Xbox pe care le-am putut găsi, inclusiv câteva metode de a le remedia,.

Chiar și cu un contingent de probleme care afectează în prezentul, Microsoft Flight Simulator joacă Xbox păstrează în continuare locul pe lista noastră cu cele mai bune jocuri. Dacă poți să știți de ce asigurați-vă că consultați recenzia noastră completă Microsoft Flight Simulator Xbox pentru detaliile complete.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Care sunt cele mai importante erori și probleme în Microsoft Flight Simulator pentru Xbox?

Sursa: Microsoft

Iată câteva dintre cele mai mari probleme care afectează Microsoft Flight Simulator pentru Xbox în acest moment și cum ați putea să remediați.

Jocul nu începe

rezumat: Microsoft Flight Simulator se comportă și cum jocul nu ar fi fost lansat încă și nu va începe

Remediere/soluție rapidă: Microsoft Flight Simulator pentru Xbox are o actualizare de patch din prima zi care trebuie să descărcați înainte de a juca

Unii jucători raportează că, chiar și după ce Microsoft Flight Simulator a fost lansat oficial pe Xbox, nu pot începe jocul. În cazurile în care am văzut motivul din spatele acestui lucru este că, dacă ați preîntâmpinat sau preinstalat Microsoft Flight Simulator pe Xbox, mai există încă o actualizare considerabilă de instalare înainte de a putea juca MSFS.

Înainte de a încerca să jucați Microsoft Flight Simulator, asigurați-vă că verificați dacă există actualizări pe Xbox pentru a vedea dacă ați descărcat actualizarea din prima zi. Dacă ați descărcat MSFS complet (care ajunge la aproximativ 102 GB), actualizarea din prima zi ar trebui să fie de aproximativ 27 GB. Pe de altă parte, dacă ați ales să eliminați pachetul „mod offline” pentru Microsoft Flight Simulator pentru a aduce dimensiunea totală a instalației la aproximativ 42 GB, actualizarea ar trebui să fie de aproximativ 18 GB. Instalarea actualizărilor din prima zi nu afectează dimensiunea totală de instalare a jocului.

Căutare nesfârșită pentru actualizări

rezumat: Microsoft Flight Simulator verifică întotdeauna actualizările la lansare, iar mulți jucători se confruntă cu așteptări extreme de lungi

Remediere/soluție rapidă: Din păcate, nu există o soluție ușoară pentru această problemă, în afară de simplă așteptare (între 5 și 30 de minute)

Microsoft Flight Simulator este un joc masiv și nenumărate suplimente și instalări suplimentare (peste 200 chiar de la început!) care pot fi toate actualizate independent de jocul principal. Din acest motiv, Microsoft Flight Simulator va verifica întotdeauna automatizările ori de câte ori porniți jocul. Unii jucători raportează că acest ecran nu progresează niciodată și că nu pot trece.

La fel ca bara de incarcare nelimitata de mai jos, se pare ca jucatorii ar putea avea nevoie sa astepte aceasta. Sperăm că Xbox Game Studios și Asobo Studios vor actualiza MSFS pentru a rezolva acest timp agresiv de a aștepta lung pentru a juca jocul, dar deocamdată jucătorii ar putea fi să aștepte până la 30 de minute pentru a trece de acest ecran (sau bara de încărcare). nesfârșită). Din fericire, ambele probleme par a fi relativ aleatorii. Deși am fost afectați de ecranul de încărcare nesfârșit, nu am experimentat ecranul de actualizări nesfârșite.

Merită menționată această eroare și bug-ul nesfârșit de încărcare și mai jos pot fi legat pur și simplu de afluxul mare de jucători care se conectează la serverele Microsoft Flight Simulator în timpul lansării Xbox și se pot rezolva automat pe măsură ce lucrurile se stabilizează și se calmează. jos.

Bară de încărcare fără sfârșit

rezumat: Ecranul de încărcare inițial pentru Microsoft Flight Simulator poate dura mult timp să progreseze, adesea înghețând aproape de finalizare

Remediere/soluție rapidă: Din păcate, nu există o soluție ușoară pentru această problemă, în afară de simplă așteptare (între 5 și 30 de minute)

Când porniți pentru prima dată Microsoft Flight Simulator, vă întâlniți cu ecranul de încărcare obișnuit și cu o bară de încărcare albastră frustrant de lentă în partea de jos a ecranului. Deși este logic ca prima lansare a jocului să dureze cel mai mult, MSFS durează aparent pentru totdeauna pentru mulți jucători. Bara de încărcare va progresa într-un ritm destul de standard până aproape de sfârșitul ecranului (aproximativ 80-99%) și apoi pur și simplu se blochează.

Deși nu putem vorbi pentru fiecare caz, acesta nu pare a fi o eroare care distruge jocul, așa cum ar putea la prima vedere. De asemenea, am întâlnit această problemă la prima pornire a MSFS, dar o așteptare prelungită de aproximativ zece minute a rezolvat problema. Unii jucători au raportat că au trebuit să aștepte cincisprezece minute sau mai mult pentru ca această bară de încărcare inițială să se finalizeze. Acest lucru este de înțeles frustrant, dar probabil cel mai bun lucru de făcut cu această bară de încărcare este pur și simplu să așteptați.

Acest eroare este aproape identică cu eroarea nesfârșită a ecranului de actualizări de mai sus, dar am văzut câteva cazuri de blocări pe acest ecran, ceea ce este a nevoii jucătorilor să-și raporteze așteptarea lungă.

Meniuri înghețate și bâlbâind

rezumat: Diverse meniuri din Microsoft Flight Simulator fie se blochează, nu afișează cursorul sau sunt dificil de navigat

Remediere/soluție rapidă: Jucătorii au reușit să ocolească această eroare așteptând cu răbdare, repornind jocul, conectând un mouse USB și chiar deschizând Ghidul Xbox și închizându-l din nou

Ca simulator, MSFS oferă o mulțime de meniuri diferite pe care jucătorii trebuie să le navigheze pentru a configura, a alege activități, a descărca conținut suplimentar, a gestiona setările și a interacționa cu numeroase sisteme ale jocului. Am văzut rapoarte că multe dintre aceste meniuri sunt înghețate pentru jucători sau că aceștia nu pot naviga în mod fiabil în meniuri fără ca cursorul să sără sau nu interacționeze efectiv cu elementele de meniu.

Din păcate, nu pare să existe o soluție ușoară pentru acest lucru, chiar dacă există răbdare. Am văzut că această problemă poate fi rezolvată doar așteaptă, la fel ca multe dintre celelalte probleme ale Microsoft Flight Simulator, și că meniurile nu sunt neapărat înghețate, ci sunt doar incredibil de lente. Repornirile pot rezolva, de asemenea, probleme cu meniurile din MSFS, dar acest lucru vine cu riscul de a întâlni unul dintre erorile nesfârșite de încărcare menționate mai sus.

Alți jucători au raportat că pot rezolva probleme cu meniul conectând un mouse USB și folosesc mouse-ul pentru a naviga, dar aceasta este o soluție imperfectă. Una dintre soluțiile mai ușoare care ar putea să nu funcționeze este pur și simplu deschiderea Ghidului Xbox (prin apăsarea butonului "Xbox" de pe controler) și apoi retragerea imediată. Deoarece nu am întâmpinat această eroare specială, nu am putut verifica acești remedieri.

Se prăbușește și se închide forțat

rezumat: Microsoft Flight Simulator se închide forțat pe Xbox Dashboard, în special în timpul ecranului de încărcare nesfârșit

Remediere/soluție rapidă: Din păcate, nu există o soluție ușoară pentru această problemă, în afară de repornirea jocului și încercarea din nou

Aparent jucându-se cu problemele pe care le are Microsoft Flight Simulator la încărcarea în joc sau la verificarea actualizărilor, unii jucători raportează blocări pentru a te îngriji de trimit înapoi la tabloul de bord. Pe măsură ce lansează Xbox a Microsoft Flight Simulator continuă, începe să vedem mai multe dintre aceste rapoarte care apar. Dacă problemele persistente de lansare Xbox ale Microsoft Flight Simulator se datorează unui aflux de jucători care stresează serverele, este posibil ca problema să se agraveze pe măsură ce ajungem la ora maximă a traficului.

Din păcate, nu pare să existe o remediere pentru a preveni aceste blocări în momente, iar unii jucători raportează că sunt supuși din nou la erori de încărcare nesfârșite după repornirea jocului. Dacă sunteți afectat de un accident, va trebui să vă raportați jocul și să riscați să nu așteptați să vă așteptați mai târziu astăzi pentru a vedea dacă serverul se stabilește pentru Microsoft Flight Simulator pe Xbox.

Care sunt celelalte erori și probleme în Microsoft Flight Simulator pentru Xbox?

Sursa: Microsoft

Iată toate celelalte erori și probleme cunoscute, mai puțin grave, în Microsoft Flight Simulator pentru Xbox și cum ați putea să le remediați.

Se acordă realizări aleatorii

rezumat: Unii jucători li se acordă o realizare Xbox finalizată la începutul jocului

Remediere/soluție rapidă: Acesta nu este cu adevărat o eroare care trebuie rezolvată sau remediată, dar poate fi enervant pentru cei care care completează Realizările

Deși nu este la fel de flagrant sau la fel de frustrant ca alte probleme MSFS, aceasta este, fără îndoială, sau eroare. La începutul jocului, se pare că unele jucători li se acordă sau să realizeze Xbox aleatorie. Este greu de spus, dar Realizarea aleatorie poate fi legată de faptul că ați jucat sau nu jocul pe PC (și poate chiar să fi fost o realizare care a fost finalizată pe PC, dar nu a fost dată niciodată).

Ne-am confruntat personal cu această problemă, deoarece am obținut Realizarea „Provocare acceptată” (finalizează orice activitate) la prima pornire Microsoft Flight Simulator pentru Xbox, dar înainte de a juca efectiv jocul. Am jucat anterior MSFS pe PC suficient de mult pentru a termina primul tutorial și nu am primit nicio realizare.

Prietenii Xbox nu apar în clasamente

rezumat: Prietenii Xbox care joacă și Microsoft Flight Simulator nu apar în clasamentele din joc

Remediere/soluție rapidă: adăugați prietenii dvs. Xbox la lista de prieteni Microsoft Flight Simulator, de asemenea, pentru a-i face să apară în clasamentele din joc

Dacă aveți o mulțime de prieteni în Xbox și locul să jucați competitiv, ar putea să fi fost dezamăgitor să nu-i vedeți să apară în clasamentele din joc în Microsoft Flight Simulator. Aceasta este o problemă cunoscută și are, de asemenea, o remediere destul de simplă, chiar dacă necesită puțin timp.

Dacă vă puteți vedea prietenii Xbox să apară în clasamentele din joc, asigurați-vă că vă adăugați ca prieteni și în Microsoft Flight Simulator. Odată ce acceptă solicitarea ta de prieteni în joc, vor apărea în clasamente ca de obicei.

Xbox și PC

Microsoft Flight Simulator

Experiența supremă de zbor

Microsoft Flight Simulator este cea mai importantă experiență de simulare de zbor, oferind o interpretare 1:1 a globului, redată cu detalii frumoase. În timp ce Microsoft Flight Simulator s-a lansat exclusiv pe computer puternic pentru jocuri, cel mai bun simulator de zbor este acum disponibil pe Xbox Series X|S, PC și Xbox Game Pass.

  • 60 USD la Microsoft (Standard)
  • 60 USD pe Amazon (Xbox)
  • Vezi pe Amazon (PC)
  • 90 USD la Walmart

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Microsoft Flight Simulator este inclus în Xbox Game Pass atât pentru computer, cât și pentru console Xbox.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here