Microsoft extinde disponibilitatea „Mesaje acționabile” Outlook

La conferința pentru dezvoltatori Build din 2017, Microsoft a extins astăzi disponibilitatea funcției Outlook Actionable Messages, pe care compania a previzualizat-o pentru prima dată pentru Outlook pe web în septembrie anul trecut.

Mesajele care pot fi acționate din Outlook includ „butoane de acțiune” în e-mail, care vă permit să reacționați la solicitările de informații sau răspunsurile de la servicii terță parte direct din mesajul Outlook, astfel încât nu trebuie să părăsiți căsuța de e-mail și să vă mutați la o altă aplicație. De exemplu, integrarea Twitter cu Actionable Messages înseamnă că puteți răspunde, aprecia sau retweeți un tweet din Outlook. Utilizatorii Trello ar putea răspunde la notificările prin e-mail atunci când cineva face modificări la un „card” adăugând o dată limită, adăugând un comentariu sau mutând un card, direct din Outlook. Și organizațiile care utilizează SAP Fieldglass pentru gestionarea cheltuielilor ar putea permite angajaților să aprobe sau să respingă rapoartele de cheltuieli fără a părăsi vreodată Outlook.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Astăzi, Microsoft a declarat că va pune la dispoziție mesajele Outlook acționabile pentru mai mulți utilizatori Office 365 în Microsoft Team și Outlook 2016 pentru Windows (prin Insider Fast Ring). Compania a anunțat, de asemenea, integrări suplimentare Actionable Message de la Salesforce, Freshdesk și Wrike.

Puteți afla mai multe despre noile îmbunătățiri Actionable Messages pe site-ul pentru dezvoltatori Microsoft.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here