Microsoft Exchange introduce noi măsuri de securitate pentru a preveni un alt 2021

Sursa: Stephen Brashear/Getty Images pentru Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Exchange a avut un 2021 foarte lung, între atacuri de tip hack sponsorizate de stat și scurgeri de acreditări auto-provocate.
  • Microsoft face acum mișcări pentru a atenua problemele și a preveni probleme, astfel încât Exchange să aibă un rest modest de 2021 și mai bun 2022.

Recent, Microsoft Exchange s-a aflat în centrul atenției implementării în ceea ce privește protocolul său Autodiscover, care a dus la scurgerea a aproape 100.000 de acreditări Windows. Deși compania părea să pună în aplicarea unei măsuri temporare de siguranță, pentru a atenua o problemă a dezvăluirii și a altora care, sperăm, va fi mai puțin un bandaj și mai mult o soluție.

Autentificarea de bază este dezactivată definitivă în Exchange Online, începând cu 1 octombrie 2022. În timp ce postarea de blog care anunță această știre nu recunoaște în mod direct scurgerile, cele două evenimente care au loc într-o apropiere atât de apropiată pot stârni sprâncene, având în vedere că mișcarea Microsoft contracarează una dintre problemele pe care le are Exchange.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a introdus și un nou serviciu Exchange Server (prin BleepingComputer). Instrumentul de atenuare a situațiilor de urgență Microsoft Exchange va aplica măsurile automate de atenuare administrate de Microsoft pentru problemele de securitate active. Acest lucru ar trebui să aibă ca rezultat o reducere a procesului care necesită atenție manuală și prin extensie, să contribuie la prevenirea situațiilor care pot fi evitate.

Instrumentul de atenuare a situațiilor de urgență Microsoft Exchange sosește la câteva luni după sfârșitul anului 2020, începutul anului 2021, problema legată de Microsoft Exchange, care a implicat rapoarte despre hackeri chinezi sponsorizări de stat care extrag date pentru proiecte secrete de IA. Schimbul a fost în centrul dramei, care a primit o atenție majoră din partea S.U.S. Agenția de Securitate Cibernetică și Securitate a Infrastructurii (CISA) la apogeul situației.

Pe scurt, Exchange și diferite sale sale extini lucrează pentru a deveni mai puțin ușoare pentru actorii amenințărilor. Rămâne de văzut dacă aceste eforturi vor preveni un alt an stâncos. Păstrați-l la curent pe Windows Central pentru toate actualizările referitoare la cele bune, rele și Exchange.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here