Microsoft Excel se alătură clubului cu 1 miliard de instalații pe Android

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Excel a atins recent 1 miliard de instalații pe Android.
  • Excel este a treia aplicație Microsoft care a atins pragul de instalare de 1 miliard pe Android.
  • Microsoft are câteva alte aplicații care se îngrijesc de milioane de instalări pe Android.

Microsoft a fost all-in pe Android de ani de zile, iar acest efort se arata in ceea ce cauta numarul de instalatii. Microsoft Excel a atins recent 1 miliard de instalații pe Android, devenind a treia aplicație Microsoft care a atins pragul de instalare de 1 miliard (prin MSPU). Microsoft Word a fost prima aplicație Microsoft care a atins 1 miliard de descarcări, urmată de OneDrive.

Magazinul Google Play actualizează numai numerele de instalare destinate publicului pentru aplicații la un reper, cum ar fi 50 de milioane, 100 de milioane, 500 de milioane și 1 miliard, așa că este greu de spus date exacte la care Excel a atins pragul de 1. miliard. Se pare că a depășit piatra de hotar cândva în weekend.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe lângă faptul că sunt zeci de aplicații pe Android, Microsoft a anunțat săptămâna trecută Surface Duo, un telefon Surface pliabil care rulează Android. Noul dispozitiv pliabil va apărea la sfârșitul anului 2020.

Câteva alte aplicații Microsoft au numere de instalare impresionante și ar putea fi următoarea care atinge pragul de instalare de 1 miliard. Microsoft PowerPoint are peste 500 de milioane de instalări, iar Microsoft Edge, Your Phone și Microsoft Launcher au peste 10 milioane de instalări fiecare.

Productivitate deplină

Microsoft Office 365 Home

Toate Office la un preț de abonament

Office 365 vă oferă acces la suita actualizată constantă de aplicații de productivitate Microsoft, toate pentru un preț de abonament. Indiferent dacă alegeți Home, Personal sau Business Premium, există ceva pentru toată lumea.

  • 100 USD pe Amazon
  • 100 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here