Revizuire Microsoft Ergonomic Mouse: Un mouse Surface Precision la buget

Sursa: Windows Central

Microsoft a lansat un nou mouse ergonomic care preia indicații de design al mouse-ului său premium Surface Precision și îl pliază într-un pachet care costă jumătate din preț. Dacă ați fost întotdeauna un fan al designului ergonomic al mouse-ului Surface Precision și al setului bogat de caracteristici, dar nu ați putut justifica prețul său de 99 USD, mouse-ul ergonomic Microsoft este cel mai bun lucru.

Anunțat alături de multe alte accesorii Microsoft pe 2 octombrie, Microsoft Ergonomic Mouse are caracteristici cheie de la Surface Precision Mouse fără eticheta de preț care să se potrivească. Am folosit în ultimele două săptămâni și am comparat direct cu mouse-ul Surface Precision. Iată recenzia noastră.

Mouse de precizie buget

Mouse ergonomic Microsoft

40 USD la Microsoft

Concluzie: Mouse-ul Microsoft Ergonomic este un mouse Surface Precision mai ieftin, cu fir, care are în continuare butoane programabile și același design confortabil. Și pentru mai mult de jumătate din prețul unui mouse de precizie. Acesta este un mouse excelent pentru preț și este incredibil de versatil.

Pro

  • Design ergonomic excelent
  • Două butoane programabile
  • Se simte grozav de folosit

Contra

  • Nicio opțiune Bluetooth
  • Fără comutator de profil
  • Vezi la Microsoft
Categoria Mouse ergonomic Microsoft
Conexiune USB cu fir 2.0 Sfat A
Dimensiuni 4.63 x 3.03 x 1.06 inchi (117.5 x 76.3 x 43.3 mm)
Greutate 3.67 oz (104 g)
Culori Negru
Laser Tehnologia Microsoft BlueTrack™

Ce vă va plăcea la mouse-ul ergonomic Microsoft

Sursa: Windows Central

Mouse-ul ergonomic Microsoft are design identic și pe mouse-ul Surface Precision. Asta înseamnă că este incredibil de confortabil de utilizare și a fost construit de la zero cu un design ergonomic care sa dovedit a fi popular printre mulți producători de șoareci. Are un suport pentru degetul mare în partea stângă și ușor de apăsat butoanele pentru clic stânga și clic dreapta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Spre deosebire de mouse-ul Surface Precision, mouse-ul ergonomic Microsoft este incredibil de ușor. L-aș descrie ca aerisit, deoarece nu sunt nicio componentă de receptor wireless în interior. Îmi place cât de ușor este acest mouse. Totuși, înțeleg că acest lucru nu va fi pentru toată lumea. Unii ar putea descrie greutatea sa ca făcându-l să se simtă puțin ieftin și pot înțelege asta.

Sursa: Windows Central

În partea stângă, există două butoane programabile pe care utilizatorul poate configura. În mod implicit, acestea sunt setate înainte și înapoi în interiorul unui browser web, dar puteți modifica Centrul pentru tastatură și mouse Microsoft pentru a face orice fel. mine, am setat butonul din stânga pentru a deschide Vizualizarea sarcinilor și pentru butonul din dreapta pentru a minimiza fereastra curentă.

Rotița de defilare este din plastic, dar este acoperită cu o vopsea metalică care o face să se simtă premium și să primească la atingere. Este un scroll moale care are o bifă foarte ușoară când se rulează. Nu am nicio plângere cu rotița de derulare a acestui mouse.

Ce nu vă va plăcea la mouse-ul ergonomic Microsoft

Sursa: Windows Central

Pentru ca Microsoft Ergonomic Mouse să vină la prețul pe care îl are, trebuie să ai câteva colțuri peste Mouse-ul Surface Precision. Pentru început, nu este Bluetooth. Personal nu mă deranjează acest lucru, dar este ceva de avut în vedere atunci când se onează acest accesoriu. Este un mouse 100% cu fir complet cu un cablu USB-A lung pentru conectarea la un PC sau laptop.

De asemenea, are un buton programabil mai puțin pe partea stângă. Mouse-ul Surface Precision sunt trei de configurat, în timp ce mouse-ul ergonomic Microsoft sunt doar două. Din nou, personal nu mă deranjează acest lucru, deoarece două sunt mai multe decât suficiente pentru mine, dar dacă sunteți o persoană care adora macrocomenzi și comenzi rapide pentru butoane, acest lucru poate fi important pentru tine.

De asemenea, nu există o funcție dedicată de comutare a profilului. Mouse-ul Surface Precision, deoarece este wireless, vă permite să comutați între trei profiluri dedicate, care pot fi conectate la trei mașini separate. Mouse-ul ergonomic Microsoft nu are această caracteristică din motive evidente.

Sursa: Windows Central

Rotița de defilare de pe mouse-ul ergonomic Microsoft este în regulă, dar nu are opțiunea de a comuta la un mod de defilare lină, așa cum o face mouse-ul de precizie de suprafață. Oricum, prefer modul de defilare implicit pe Microsoft Ergonomic Mouse.

Dacă cumpărați mouse-ul ergonomic Microsoft?

Sursa: Windows Central

Mouse-ul ergonomic Microsoft se vinde cu amănuntul pentru doar 40 USD în Statele Unite și are 70% din setul de caracteristici pe care îl are mouse-ul Surface Precision la 100 USD. Cred că aveți un buget redus, dar un mouse care să nu fie wireless, confortabil și configurabil, mouse-ul ergonomic Microsoft este cel care trebuie să obțineți.

Singurul motiv pentru care ar trebui să vă răsfoiți pentru mouse-ul Surface Precision este nevoie de butonul configurabil suplimentar, de funcție dedicată de comutare a profilului sau de capacitatea de a comuta rotița de defilare a derulării liniei. Mouse-ul Surface Precision se simte, de asemenea, mai mult premium, deoarece este mai greu, dar asta se reduce în cele din urmă la gustul personal.

Îmi place mouse-ul Microsoft Ergonomic și este mai mult decât suficient pentru fluxul meu de lucru. Mi-aș dori să existe o opțiune pentru un mod Bluetooth, poate pentru 10 USD în plus, dar are sens de ce nu este inclus aici. Acesta este conceput pentru a fi un mouse ieftin, dar versatil și cred că face acest lucru treabă perfect.

Mouse de precizie buget

Mouse ergonomic Microsoft

Versatilitate prietenoasă cu bugetul

Mouse-ul Microsoft Ergonomic este un mouse Surface Precision mai ieftin, cu fir, care are în continuare butoane programabile și același design confortabil. Și pentru un preț mai mic de jumătate din costul unui mouse de precizie, de asemenea. Acesta este un mouse grozav pentru preț și este incredibil de versatil.

  • 40 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here