Angajații Microsoft primesc un control unic de stimulare direct de la angajatorul lor

Sursa: Stephen Brashear/Getty Images pentru Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft le oferă angajaților săi un bonus unic de 1.500 USD.
  • Este ca răspuns la „an fiscal unic și provocator."
  • Lucrătorii cu normă parțială și cu oră vor primi și bonusul.

Se pare că angajații Microsoft sunt pregătiți să primească o ultimă verificare de stimulare, de data aceasta direct de la angajator. Gigantul tehnologic a decretat că majoritatea angajaților vor primi un bonus unic de 1.500 USD „în semn de recunoaștere a anului fiscal unic și provocator pe care tocmai l-a încheiat Microsoft”, potrivit unei note interne (prin The Verge).

U.S. angajații, la fel ca și cei de pe plan internațional, vor primi bonusul, la fel ca oricine angajat înainte de 1 aprilie 2021 (ce glumă crudă, retroactivă de ziua Păcălelii trebuie să fie pentru puținii angajați angajați în acea zi fatidică). Angajații cu oră și lucrătorii cu fracțiune de normă vor primi, de asemenea, beneficiul. Două categorii majore de persoane care sunt scutite de beneficiu sunt cei angajați din aprilie și directorii cu un titlu de vicepreședinte corporativ sau mai mare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alți angajați care sunt scutiți sunt cei care lucrează pentru GitHub, LinkedIn și ZeniMax. Asta înseamnă că Todd Howard de la Bethesda nu va primi un control surpriză de stimulare de la Microsoft. Va trebui să se mulțumească cu profiturile din Fallout 76.

Având în vedere felul de profituri pe care Microsoft le culege, nu este surprinzător că compania este capabilă să dea înapoi din când în când. Cu atât de multe proiecte, produse și oferte de succes, cum ar fi contractul HoloLens al companiei cu U.S. Army, sau popularul său Xbox Series X, sau viitorul Windows 11, nu lipsesc fluxurile de venituri (și activarea veniturilor) la atingere.

Deoarece pandemia nu s-a terminat, rămâne de văzut dacă Microsoft va acorda mai târziu un alt bonus unic angajaților, în semn de recunoaștere a anului fiscal unic care va urma.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here