Microsoft Edge pentru Surface Pro X (ARM64) este acum în canalul Insider Beta

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

După lansarea completă a noului browser Microsoft Edge pentru toate dispozitivele Windows și macOS, varianta ARM64 a trecut acum la statutul beta, față de canalul pentru dezvoltarea lansată acum o lună.

Versiunea 80.0.361.32 această versiune primită la descărcarea de pe canalul beta al Edge Insider (între timp, cea mai recentă versiune Canary este la 81.0.394.0 pentru ARM64).

În timp ce Microsoft a lansat noul browser Edge pentru aproape toate dispozitivele Windows, dispozitivele ARM64 precum Surface Pro X se află pe o linie temporală diferită. Microsoft ne-a spus săptămâna trecută că versiunea oficială ARM64 va fi probabil lansată ca non-beta la aproximativ șase săptămâni după astăzi. Având în vedere că versiunile beta au un program de șase săptămâni, sună corectă. Acest moment se aliniază și cu noua funcție Colecții, care primește o ultimă lustruire înainte ca și ea să fie lansată în versiunea beta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Versiunea ARM64 (64 de biți) a noului browser Edge rulează excepțional de bine pe Surface Pro X. Optimizat pentru viteză, rulând nativ și aducând toate cele mai recente funcții de sincronizare, îl fac de departe cel mai bun browser pentru computerele care rulează procesele Qualcomm Snapdragon.

Utilizatorii nu trebuie să facă nimic special pentru a descărca browserul Beta Edge pentru ARM64. Pur și simplu descărcați .exe (link de mai jos) și trage automat versiunea ARM64. De asemenea, utilizatorii pot continua să ruleze fie versiuni Canary, fie Dev Insider alături de noua versiune Beta.

Pentru cei care caută ceva diferit, Firefox are o versiune ARM64 a browserului său popular, care este, de asemenea, remarcabilă.

O alegere uriașă

Microsoft Edge (Beta)

Noua versiune Edge de la Microsoft este o reconstrucție completă cu funcții noi, performanțe mai bune și suport multiplatform. Descărcați astăzi!

  • Descarcă Microsoft Edge

Citiri suplimentare și informații despre Edge

  • Cum să începeți să utilizați Microsoft Edge Chromium pe Windows 10
  • Revizuirea Microsoft Edge pe Mac: în timp, un concurent Safari demn
  • Noua recenzie Microsoft Edge: este de fapt bine acum
  • Cinci moduri de a remedia probleme comune cu Microsoft Edge Chromium
  • De ce Surface Pro X este laptopul meu preferat din 2019

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here