Microsoft Edge Stable facilitează navigarea în modul ecran complet

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • O nouă actualizare Microsoft Edge se lansează pe canalul Stable.
 • Această actualizare aduce o mulțime de funcții noi pentru colecții, carduri de plată și navigare pe ecran complet.
 • Actualizarea se lansează acum ca versiunea 84.0.522.40.

Canalul Microsoft Edge Stable este actualizat aproximativ la fiecare șase săptămâni și acest timp pentru o nouă lansare. Microsoft a anunțat lansarea astăzi, observând o grămadă de funcții noi care sunt acum lansate pentru utilizatorii Edge. Cele mai notabile se referă la accesrile aduse funcții de colecție, împreună cu o navigare mai bună pe ecran complet și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o privire completă asupra noutăților în Microsoft Edge versiunea 84.0.522.40:

 • Această versiune de Microsoft Edge oferă timp pentru a putea descărca a listei de site-uri pentru modul Internet Explorer. Am redus întârzierea de descărcare pentru lista de site-uri în modul Internet Explorer la 0 secunde (de la o așteptare de 60 de secunde) în absența unei liste de site-uri stocate în cache. Am adăugat, de asemenea, suport pentru politicile de grup pentru cazurile în care navigarea pe pagina de pornire în modulul Internet Explorer trebuie să amânată până când lista de site-uri este descărcată. Pentru mai multe informații, consultați politica DelayNavigationsForInitialSiteListDownload.
 • Microsoft Edge permite utilizatorilor să se conecteze la browser atunci când acesta este „rulează ca administrator” pe Windows 10. Acest lucru vă va ajuta să vă ajutați să ruleze Microsoft Edge pe server Windows sau în scenarii de desktop la distanță și sandbox.
 • Microsoft Edge acum oferă suport complet pentru mouse când se află în modul ecran complet. Acum puteți folosi mouse-ul pentru a accesa fișierul, bara de adrese și alte elemente fără a fi nevoie să ieși din modul ecran complet.
 • Îmbunătățirea clienților online. Adăugați porecle personalizate la cardurile de debit sau de credit salvate. Acum puteți distinge și diferențierea cardurilor dvs. de credit atunci când faci faci online. Numirea cardurilor de debit sau de credit vă permite să alegeți cardul corect atunci când utilizați completarea automată pentru a selecta o alegere de plată.
 • TLS/1.0 și TLS/1.1 sunt dezactivate implicit. Pentru a ajuta la descoperirea site-urilor afectate, puteți seta marcajul edge://flags/#display-legacy-tls-warnings pentru ca Microsoft Edge să afișeze sau să notifice neblocarea „Nesigură” atunci când încărcați paginile care necesită protocoale TLS vechi. Politica SSLVersionMin permite reactivarea TLS/1.0 și TLS/1.1. Această politică va rămâne disponibilă cel puțin până la versiunea 88 a Microsoft Edge.

 • Îmbunătățiri ale colecțiilor:

  • Este adăugată o capacitate de notă care vă permite să adăugați o notă sau un comentariu la un articol dintr-o colecție. Notele sunt grupate și rămân atașate unui articol chiar dacă sortați articolele dintr-o colecție. Pentru a încerca această nouă funcție, faceți clic pe dreapta pe un articol și selectați „Adăugați o notă”.
  • va schimba culoarea de fundal a notelor din colectii. folosiți codificarea culorilor pentru a vă ajuta să organizați informațiile și să creșteți productivitatea.
  • Există posibilitatea de vizibilitate de performanță, ceea ce vă permite să exportați colecții în Excel în mai puțin timp decât în ​​versiunile anterioare ale Microsoft Edge.
 • Suport suplimentar pentru Microsoft Edge API:

  • Acces la stocare API-ul. Acest API permite accesul la stocarea primară într-un context terță parte atunci când un utilizator oferă intenție directă de a permite stocarea care altfel ar fi blocată de configurația curentă a browserului.
  • Pe măsură ce confidențialitatea devine din ce în ce mai importantă pentru utilizatori, solicitările de setări implicite mai stricte ale browserului și setările de căutare ale utilizatorilor, cum ar fi blocarea accesului la stocarea terților, sunt din ce în ce mai frecvente. În timp ce aceste setări ajută la dezvoltarea confidențialității și blochează accesul nedorit al părților necunoscute sau de încredere secundare, ele pot avea efecte nedorite, cum ar fi blocarea accesului la conținutul pe care utilizatorul ar putea dori să îl vadă (de exemplu, rețele sociale și conținutul media încorporat).)
  • API-ul Native File System, ceea ce vrei să poți acorda site-urilor permisiuni pentru a edita fișiere sau foldere prin API-ul Native File System.
 • Îmbunătățiri PDF:

  • Citiți cu voce tare pentru PDF le permite utilizatorilor să asculte conținut PDF în timp ce desfășoară alte sarcini care pot fi importante pentru ei. De asemenea, ajută pe cursanții audiovizual să se concentreze pe orașul conținutului, facilitând învățarea.
  • Editarea fișierelor PDF este aceasta. Acum puteți salva o modificare făcută într-un PDF înapoi în fișierul în loc să salvați sau copie de fiecare dată când editați PDF-ul.
 • Microsoft Edge activează acum traducerea în Immersive Reader. Când un utilizator deschide vizualizarea Immersive Reader, are opțiunea de a traduce pagina în limba dorită.

 • DevTools acceptă personalizarea comenzilor rapide de tastatură pentru a se potrivi cu editorul/IDE-ul dvs., îngrijirea include VS Code.

Dacă rulați deja Microsoft Edge în browser, puteți actualiza această versiune prin meniul de setări. În caz contrar, canalul Microsoft Edge Stable este disponibil pentru descărcare de pe site-ul oficial Microsoft. Lansările Insider sunt, de asemenea, disponibile de pe site-ul web Edge Insider.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here