Previzualizarea Microsoft Edge pentru Linux acum disponibilă în canalul Dev

Sursa: Microsoft

Acum puteți amesteca puțin Edge cu aroma dvs. preferată de Linux.

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Edge pentru Linux este acum disponibil pentru testare.
  • Aromă Linux a Edge este disponibilă în prezent prin canalul Dev pentru testerii Insider.
  • pentru a descărca acum canalul Edge Dev Linux de la Microsoft.

Microsoft Edge este acum disponibil pentru Linux. Microsoft a anunțat lansarea într-o postare pe blog astăzi, menționând că testerii sau pot încerca acum ca parte a canalului Microsoft Edge Insider Dev. Odată cu această lansare, aceasta marchează și disponibilitatea Edge pe toate platformele principale desktop și mobile.

Edge pentru Linux este încă în faza de dezvoltare. Cu toate acestea, lansarea sa pe Dev Channel arată că Microsoft este suficient de încrezător în starea sa actuală pentru a începe testarea publică.

„Versiunea de astăzi acceptă distribuțiile Ubuntu, Debian, Fedora și openSUSE”, a spus Microsoft într-o postare pe blog care anunță lansarea. „În continuare, intenționăm să lansăm versiuni săptămânale, urmând cadența tipică a canalului Dev, alături de celelalte platforme acceptate."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Edge pentru Linux a fost în lucru de ceva timp, Microsoft confirmând că va veni la sfârșitul anului 2019. În lunile următoare, am surprins câteva scurte vederi ale variantelor Linux a noului browser Microsoft, inclusiv o previzualizare a unei versiuni scurse mai devreme astăzi.

Versiunea de previzualizare inițială este destinată dezvoltatorilor să-și testeze site-urile și aplicațiile pe Linux. În mare măsură, puteți aștepta ca Edge pentru Linux să funcționeze la fel ca pe macOS și Linux, conform Microsoft. Acestea includ comportamentele de randare ale browserului, extensiile, DevTools și multe altele.

Merită remarcat faptul că această primă versiune acceptă doar conturi locale. Nu vă puteți conecta cu contul dvs. Microsoft sau contul Azure Active Directory. Funcțiile precum sincronizarea, care necesită să vă conectați, nu vor funcționa din această cauză.

Dacă puteți încerca Edge pentru Linux, puteți descărca previzualizarea canalului Dev direct de pe site-ul Edge Insider.

De asemenea, puteți instala Edge direct din depozitul de software Linux la Microsoft, folosind managerul de pachete. Comenzile pentru a face acest lucru sunt disponibile în postarea de anunț Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here