Microsoft Edge câștigă utilizatori și depășește alte browsere

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Potrivit Statcounter, peste 8% dintre utilizatorii de desktop folosesc Microsoft Edge din martie 2021.
  • Edge și-a crescut în mod constant baza de utilizatori pe anilor 2020 și 2021.
  • Edge este pe cale să învingă Safari.

Cele mai recente numere de la Statcounter (prin TechRadar) prezintă o imagine încurajatoare pentru Microsoft Edge. Este până la 8.03% în departamentul global de cotă de piață a browserelor desktop din martie 2021.

Acest tip de procent nu poate fi ignorat, mai ales că cele mai recente cifre din martie 2021 plasează Microsoft Edge deasupra Firefox în ceea ce privește numărul total de utilizatori. Edge are acum o cotă de piață mai mare decât Firefox și Internet Explorer în continuare scădere. Dar ceea ce este mai impresionant este că, dacă Edge continuă să crească în actualul actual, s-ar putea să depășească Safari și să-și consolideze ritmul în poziția browser-ului numărul doi pentru utilizatorii de desktop.

Statcounter menționează că laptopurile sunt incluse în toate cifrele legate de desktop, ceea ce ar trebui să semnaleze câte de extins a devenit Edge. Safari se află la puțin peste 10% din controlul total al cotei de piață din martie 2021, așa că Edge se află la 2% și ar putea să-l depășească pe primul în următoarele luni la ritmul de creștere actual. Este departe de a ajunge la cota de piață de 67% a Google Chrome, dar urcă rapid pe treptele pe locul secund.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu este surprinzător că Edge se descurcă la fel de bine, având în vedere câte obișnuit adaugă funcții utile și ia în considerare experiența utilizatorilor. De exemplu, veți avea nevoie de cei buni blocați cei mai mulți Edge pentru Microsoft Edge în curând Canary are ceva de spus despre asta.

Descărcați-l acum

Microsoft Edge

Un browser util.

Microsoft Edge acceptă tonul de extensie și primește în mod constant noi funcții utile, făcându-l un browser principal excelent.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la Microsoft (Beta)
  • Gratuit la Microsoft (Dev)
  • Gratuit la Microsoft (Canary)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here