Actualizarea canalului Microsoft Edge Dev face pictogramele tale să arate din nou normal

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • O nouă actualizare este acum disponibilă pentru testerii de canale Microsoft Edge Dev.
  • Aceasta este o actualizare mica, dar aduce o remediere pentru anumite pictograme Edge care apar prea mari.
  • descărcați această actualizare acum ca versiunea 85.0.564.8.

Este timpul din nou pentru o nouă actualizare săptămânală a canalului Microsoft Edge Dev. Săptămâna aceasta, nu există noi modificări majore. În schimb, Microsoft a lansat o actualizare relativ mică care aduce câteva remedieri notabile.

Poate cea mai mare remediere a acestor actualizări vine pentru pictogramele care păreau prea mari în Edge. Actualizarea aduce pictogramele înapoi la dimensiune. Iată o privire la notele de lansare postate de echipa Microsoft Edge:

Mica actualizare de astăzi ar trebui să ofere o soluție pentru problema în care unele pictograme sunt prea mari. În plus, am raportat relevanța datelor privind siguranța familiilor și am remediat o problemă în care sunt anumite politici de gestionare, cum ar fi Locația de pornire sau Locația pagini NewTab, au încetat să funcționeze și au returnat un mesaj că au fost blocate.

În raport cu actualizările anterioare, aceasta este mult mai mică decât media. Cu toate acestea, că vom vedea Microsoft revenind cu o listă mai lungă de remedieri și probabilități cu o versiune de săptămâna viitoare. Între timp, canalul Microsoft Edge Dev Insiders poate descărca cea mai recentă versiune acum prin secțiunea de actualizare a meniului de setări.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă nu ați încercat încă una dintre ramurile de dezvoltare Edge, puteți descărca canalele Beta, Dev și Canary de pe site-ul oficial Edge Insider. Canalul stabil este disponibil direct de pe site-ul oficial Edge.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here