Canalul Microsoft Edge Dev primește remedieri noi, se lansează pe Mac

Ce trebuie sa stii

 • Canalul Microsoft Edge Dev a primit o altă actualizare săptămânală.
 • Această actualizare nu aduce caracteristici noi, dar include câteva remedieri de erori.
 • Săptămâna aceasta marchează și lansarea canalului Dev pe Mac, completând canalul Canary, care a fost lansat în următorul două săptămâni.

Testerii Microsoft Edge de pe canalul Dev au fost tratați cu o altă actualizare în această săptămână. Nu sunt incluse funcții cu această actualizare, dar aduce cu sine o parte echitabilă de remedieri de erori. Remedierea erorilor abordează totul, de la o problemă care a făcut ca Edge să se blocheze la încărcarea paginilor web până la modificările UI și multe altele.

Iată o privire completă la tot ce este nou în 76.0.176.1 actualizare pentru canalul Microsoft Edge Dev:

 • S-a rezolvat o problemă în care toată lumea fereastră devine uneori goală sau neagră la redarea unui videoclip.
 • S-a rezolvat o problemă în care anumite pagini web se blocau imediat ce se încarcă.
 • S-a remediat o problemă în care comutarea pentru sincronizarea favoritelor este dezactivată chiar dacă comutatorul de sincronizare principală activat.
 • S-a rezolvat o problemă în care apare uneori un dialog „Microsoft Edge nu mai funcționează” chiar dacă Edge încă rulează.
 • S-a remediat o problemă în care se folosește uneori imaginea de cont greșită atunci când un utilizator se conectează cu mai multe conturi.
 • S-a remediat o problemă în care ferestrele pop-up de control video sunt întrerupte dacă sunt aproape de marginea paginii.
 • S-a rezolvat o problemă în care butoanele de control video se poate suprapune pe videoclipurile mici.
 • S-a rezolvat o problemă în care intrările de pe pagina de istorie sunt tăiate atunci când fereastra este la o latime îngustă.
 • A crescut înălțimea rândurilor din meniul derulant al barei de adrese.
 • S-a rezolvat o problemă în care prima experiență de rulare nu s-a redat corect.

Pe lângă cea mai recentă actualizare, săptămâna aceasta marchează și lansarea canalului Microsoft Edge Dev pentru Mac. Acesta este în plus față de canalul Canary, care a fost lansat pentru utilizatorii de Mac doar două săptămâni. Canalul Dev va continua să primească aceeași cadență de actualizare săptămânală ca și omologul său Windows.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă nu ați dat încă o șansă noului Edge construit pe Chromium, puteți descărca acum versiunile Edge Insider de la Microsoft. În prezent, sunt disponibile doar versiunile Dev și Canary. Sucursala Dev este actualizată săptămânal, în timp ce filială Canary vede actualizări zilnice. În viitor, Microsoft plănuiește să lanseze un canal beta care va vedea actualizări aproximativ la fiecare șase săptămâni.

Accesorii accesibile, care se vor împerechea perfect cu computerul dvs

Fiecare dintre aceste accesorii pentru PC vă va avea minunat experiența de zi cu zi - și niciunul nu costă mai mult de 30 USD.

Mouse de gaming KLIM Aim RGB (30 USD la Amazon)

Indiferent dacă ești un jucător sau nu, acesta este un mouse absurd de bun pentru preț. Este ambidextru, are un senzor receptiv, un cablu împletit, calitate de construcție asemănătoare unui rezervor și, da, are iluminare RGB, deși poți dezactiva dacă nu este treaba dvs.

Cutie USB AmazonBasics (16 USD la Amazon)

Aceste boxe mici și îngrijite pot împacheta doar 2.4 W de putere totală, dar nu vă lăsați păcăliți. Pentru ceva atât de mic, obțineți un sunet bine rotunjit și un design elegant. Și costă doar 16 USD.

Razer mouse bungee (20 USD la Amazon)

Utilizați un mouse cu fir? Aveți nevoie de un bungee pentru mouse pentru a vă menține cablul ordonat și fără agățați. Nu există nicio rezistență pe cablu, iar acesta are un stil subtil, un arc rezistent la rugină și o bază ponderată, totul pentru 20 USD.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here