Microsoft Edge Dev & Canary vă permiteți acum să redimensionați fișierele verticale

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Actualizat 4 martie 2021: Această caracteristică este acum disponibilă și în Microsoft Edge Dev.

Ce trebuie sa stii

  • Acum puteți redimensiona fișierul vertical în Microsoft Edge Dev și Canary.
  • Caracteristica pare să fi fost lansată cu versiunea 90.0.810.0.
  • Funcția funcționează indiferent dacă ați fixat sau nu panoul de fișier.

Microsoft Edge Dev și Canary vă permiteți să redimensionați panoul cu fișierul vertical. Actualizarea pare să fi fost lansată în versiunea 90.0.810.0. Utilizatorul Reddit Leopeva64-2 a distribuit un GIF al funcției în acțiunea pe Reddit în weekend. Funcția funcționează indiferent dacă se fixează sau nu panoul cu fișierul vertical, ceea ce o face destul de utilă.

Filele verticale vă permit să vedeți mai multe fișiere deschise simultan. Este un aspect preferat pentru multe browsere grele de pe web. Când este contractat, panoul cu fișierul arată doar pictogramele web pe care le-a deschis site-ul vertical. poate fi să treceți cursorul peste panou pentru a-l extinde, fie să îl fixați pentru a-l lăsa.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Cu suport pentru redimensionarea filelor verticale, puteți face clic și trage panoul la diferite dimensiuni. Când este fixat, panoul rămâne tot timpul extins, așa că redimensionarea vă permite să ajustați cât de mult din ecranul ocupat tot timpul. Când este anulat fixarea, redimensionarea schimbă cât de mult se extinde panoul atunci când treceți cu mouse-ul peste el.

Mi se pare că extinderea implicită a panoului cu fișierul vertical este puțin prea mare, așa că este o opțiune binevenită pentru a-l putea redimensiona.

Descărcați-l acum

Microsoft Edge

Un browser demn.

Noul Microsoft Edge rulează pe Chromium, acceptă extensii populare și primește în mod regulat noi funcții de la Microsoft.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la Microsoft (Canary)
  • Gratuit la Microsoft (Dev)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here