Browserul Microsoft Edge pe Mac acceptă acum citirea cu voce tare

Ce trebuie sa stii

  • Citiți cu voce tare se lansează în Microsoft Edge pe Mac.
  • Funcția permite utilizatorilor să asculte text folosind vocea Neural Text to Speech.
  • Caracteristica îmbunătățește accesibilitatea browserului.

Microsoft Edge pentru Mac poate acum citi textul cu vocea tare utilizatorilor. Caracteristica îmbunătățește accesibilitatea și oferă utilizatorilor sau altă opțiune pentru conținutul pentru consumatori.

Microsoft Edge este în proces de trecere la un browser bazat pe Chromium pe toate platformele. Canalele de dezvoltare și canare ale Microsoft Edge sunt Chromium, bazate atât pe Windows 10, cât și pe Mac.

Caracteristica Citiți cu voce tare permite utilizatorilor să navigheze pe web cu deficiențe de vedere sau care doresc să li se citească text din orice alt motiv. Este, de asemenea, un instrument bun pentru corectarea documentelor.

NOU! Browserul Edge gratuit pe Mac acceptă acum Citirea cu voce tare ? Această include și vocea de înaltă calitate Neural Text to Speech. Exemplu ? mai jos
Obține cele mai recente versiuni Edge Mac din //t.co/dKSTq0B6s5#edtech #dislexie #accesibilitate #MIEExpert pic.stare de nervozitate.com/HRK2FapZKB

— Mike Tholfsen (@mtholfsen) 29 iulie 2019

Microsoft Edge îmbină designul Microsoft Edge pe Windows 10 și Mac. Se potrivește bine pe dispozitivele Mac, în timp ce arată în continuare familiar utilizatorilor Windows 10. Vă puteți folosi pentru a testa browserul pe site-ul Microsoft.

Microsoft Edge pentru Mac

Browserul Microsoft de la Windows 10 este acum disponibil pentru teste pe Mac, oferind funcții familiare și opțiuni de design.

  • Gratuit la Microsoft

Accesorii electrice portabile (și accesibile) pe care le iubim

Fiecare dintre aceste gadget-uri de încărcare vă va menține echipamentul și gadgeturile preferate mai mult timp și niciunul dintre ele nu costă mai mult de 30 USD.

Powerbank micro-USB VisionTek de 8.000 mAh (13 USD la Dell)

Acest powerbank cu dublă ie vă poate reîncărca rapid toate dispozitivele, datorită unei „funcții de încărcare rapidă” de doi amperi, folosiți portul său de ie micro-USB. Designul său simplu include un indicator LED și costă aproximativ la fel de mult ca un singur bilet la film.

Baterii Panasonic eneloop AA (de la 13 USD la Dell)

Bateriile reîncărcabile Panasonic sunt printre cele mai bune disponibile și doar câteva dintre ele vă vor menține telecomanda, șoarecii sau alte periferice preferate alimentate atunci când aveți nevoie de ele. Sunt, de asemenea, ecologic. Și încărcătorul accesibil al companiilor se potrivește și încarcă atât bateriile AA, și bateriile AAA cât timp.

Pad de încărcare fără fir Belkin Qi (30 USD la Dell)

This place de încărcare fără fir Qi discretă arată bine (și cam ca un OZN

) și încarcă cu ușurință toate dispozitivele dvs. compatibil cu Qi până la 5W. Indicatorul LED se aprinde atunci când vă încărcați. Și costă doar 30 de dolari.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here