Microsoft Edge Beta aduce Colecții și OneNote mai aproape împreună

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Canalul Microsoft Edge Beta a primit o nouă actualizare săptămâna aceasta.
 • Noua versiune adaugă noi funcții de colecții, actualizări ale modului Internet Explorer și multe altele..
 • Această actualizare este lansată pentru testerii beta ca versiunea 85.0.564.18 acum.

Microsoft este pe măsură cu programul său de actualizare de șase săptămâni pentru canalul Microsoft Edge Beta. Săptămâna aceasta, testerilor au primit-o nouă actualizare, după câteva funcții și modificări noi de verificat.

Această versiune finală vine la versiunea 85.0.564.18. Cea mai nu se poate adăuga la această ediție, este integrarea mai strânsă între Colecții și OneNote, ceea ce face mai ușor să adăugați conținut Colecții la proiectele dvs. O nota. Există, de asemenea, actualizări ale modului Internet Explorer și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată o privire la notele de lansare de la Microsoft:

 • Sincronizarea locală a preferințelor și setărilor. Acum sincronizezi favoritele browserului și setările între profilurile Active Directory din propriul tău mediu, fără a fi nevoie de sincronizare în cloud.

 • Actualizare mod Internet Explorer.

  • Compatibilitate cu politică de grup Microsoft Edge pentru site-ul de încredere + combinații de aplicații care se lansează fără un prompt de confirmare. S-a adăugat asistență pentru politicile de grup, care permite administratorilor să adauge combo-uri site + aplicație care se lansează de încredere fără solicitarea de confirmare. lucru adaugă capacități administratorilor unei configurații combinații de protocol/origine de încredere (cum ar fi aplicațiile Microsoft 365) pentru ca utilizatorii lor finali să primească promptul de confirmare atunci când navighează la adresa URL care conține un protocol de aplicare.
 • Instrument de evidență PDF. Acest instrument poate fi adăugat la bara de instrumente pentru PDF-uri pentru a evidenția cu ușurință textul important.

 • API-ul Storage Access este disponibil. API-ul Storage Access permite accesul la stocarea primară într-un context terță parte atunci când un utilizator a furnizat sau intenție directă de a permite stocarea care altfel ar fi blocată de configurația curentă a browserului.
 • Trimiteți către OneNote este disponibil pentru colecțiile Microsoft Edge. Toată lumea este încântată să poată trimite informații pe care le-au adunat în Colecții către OneNote, unde le pot atașa la un proiect mai mare și pot colabora cu alții! Și chiar mai important, în Microsoft Edge 85, veți putea trimite conținutul produselor Office pentru Mac (Word, Excel și OneNote) atât pentru MSA, cât și pentru Azure Active Directory.

 • Actualizări DevTools. Pentru detalii despre următoarele actualizări, consultați Ce este nou în DevTools (Microsoft Edge 85).

 • Microsoft Edge DevTools acceptă emularea Surface Duo. Microsoft Edge DevTools poate emula Surface Duo, astfel încât să puteți testa cum va arăta conținutul dvs. web pe dispozitivele cu ecranblu. Pentru a activa acest experiment în DevTools, intrați în modul Dispozitiv apăsând Ctrl+Shift+M pe Windows sau Command+Shift+M pe macOS, apoi selectați Surface Duo din lista derulantă a dispozitivului.

 • Microsoft Edge DevTools vă permite să potriviți rapid de tastatură cu VS Code. Microsoft Edge DevTools acceptă personalizarea comenzilor rapide de tastatură în DevTools pentru a se potrivi cu editorul/IDE-ul dvs. În Microsoft Edge5, adăugăm capacitatea8 de a potrivi comenzile rapide de la tastatură DevTools cu VS Code. Această schimbare va ajuta la creșterea productivității în VS Code și DevTools.

Dacă testați deja canalul Microsoft Edge Beta, puteți obține actualizările mai sus verificând actualizările în secțiunea „Despre Microsoft Edge” a meniului de setări. În caz contrar, canalele Beta, Dev și Canary sunt toate disponibile pe site-ul Edge Insider. Versiunea de lansare (stabilă) a Edge este disponibilă pe pagina oficială Edge.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here