Microsoft Edge pare să primească funcționalitatea de căutare inversă a imaginilor din bara laterală Bing

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Edge pare să primească o funcție de căutare inversă a imaginilor Bing prin bara laterală.
  • Această caracteristică a apărut în variantele Edge Dev și Edge Canary ale browserului.
  • Nu este clar când va ajunge la utilizatorii Edge.

După cum a observat Redditor /u/Leopeva64-2 și a raportat de OnMSFT, se pare că Microsoft Edge primește funcționalitatea de căutare inversă a imaginilor Bing în bara laterală. Utilizatorul Reddit menționează că a văzut opțiunea aparând doar în Edge Dev, dar OnMSFT a observat-o și în Edge Canary.

Acest lucru indică o lansare eșalon în care nu toți utilizatorii Edge vor prima funcție în același timp. Totuși, este bine să-l vezi pătrunzând în ecosistemul Edge. Merită menționată că căutarea în bara laterală oferă momentan doar căutări de imagini prin Bing, fără opțiuni de utilizare a unui alt motor de căutare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru cei care nu știu despre căutarea inversă a imaginilor, acesta permite oricui să urmărească originea unei imagini pe web, ceea ce este excelent pentru a găsi aprovizionare și pentru a descoperi conținut asociat util.

Te-ai întrebat vreodată de unde provine sau meme virală? pur și simplu să faceți clic pe dreapta pe o imagine și să o căutați pe web, arătându-vă aproape oriunde a apărut, precum și conținutul care ar putea avea legătură cu aceasta. Pe baza apariției până acum în bara laterală a funcției în Edge, se pare că noua versiune a instrumentului va fi la fel de ușor de utilizat ca și metodele existente de căutare inversă a imaginilor.

Timpul de căutare a imaginilor

Microsoft Edge

Întoarceți căutarea

Microsoft Edge obține în sfârșit capabilități de căutare inversă a imaginilor prin Bing în bara laterală. Lansarea pare să fie eșalonată, așa că atunci când începeți să căutați cu imaginile Bing, încercați Edge Dev sau Edge Canary.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la Microsoft (Beta)
  • Gratuit la Microsoft (Dev)
  • Gratuit la Microsoft (Canary)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here