Microsoft scade prețul Xbox One înapoi la 349 de dolari, indică atenția asupra jocurilor în Windows 10

Actualizați: S-a adăugat referință la suportul pentru capturi de ecran care vine pe Xbox One.

Microsoft tocmai a anunțat că, începutul de mâine, 16 ianuarie, veți puteaona din nou un nou Xbox One pentru 349 USD. În plus, compania a sugerat (doar puțin) că vom găsi câteva informații noi cu privire la modul în care echipa Xbox încearcă să ajute jocurile pe computer să înflorească viitorul său eveniment Windows 10 din 21 ianuarie.

Reducerea prețului este o extensie a ceea ce am văzut anterior în perioada sărbătorilor. Potrivit Microsoft, scăderea a fost un avantaj pentru vânzările de consolă și se pare că dorește să extindă norocul.

În timp ce creșterea prețului este o veste excelentă pentru cei care care au ratat-o ​​​​în sezonul sărbătorilor, vestea și mai mare este despre implicarea echipei Xbox în jocurile pe Windows 10. De la Microsoft:

Echipa Xbox lucrează din greu pentru a extinde și continuă experiența pe nenumărate dispozitive - inclusiv PC-uri pentru jocuri de acasă, care vor fi în curând alimentate de Windows 10. Scopul nostru este să ajutăm jocurile pe computer să înflorească și suntem încântați să contribuim la modelarea viitorului Windows. Phil Spencer va împărtăși mai multe despre experiența consumatorilor Windows la un eveniment Windows din 21 ianuarie, inclusiv rolul pe care îl vor juca.

Putem doar specula ce înseamnă asta pentru moment, dar am minți dacă am spune că nu suntem entuziasmați să vedem unde se duce asta. În orice caz, asigurați-vă că vă conectați la Windows Central pe 21 ianuarie acoperit, când vă vom oferi toată lumea în direct de la Redmond. De asemenea, nu uitați că Microsoft va transmite, de asemenea, evenimentul în direct, dacă puteți să vă acordați și în acest fel.

În cele din urmă, Phil Spencer observă că lucrează pentru a aduce suport pentru capturi de ecran pe Xbox One, așa că jucătorii se bucură!

Sursa: Xbox Wire

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here