Microsoft nu trebuie să ofere fanilor Android motive întemeiate pentru existența Surface Duo

Sursa: Microsoft

Aceasta este o posta invitata de Juan Carlos Bagnell de la SomeGadgetGuy. Este, de asemenea, postat încrucișat pe site-ul său, SomeGadgetGuy.com

Sunt sigur că fanii tehnologiei sunt bine familiarizate cu întâmplările de la Microsoft. Pasionații de Android tânjesc noi factori de formă și noi funcții. Încă discută în mod obișnuit cu foștii fani Window Phone care încă suferă din cauza experimentului anulat. Există un interes clar care mai mult prin diverse comunități de gadgeturi, chiar și fără ca Microsoft să „scurgă” sau să se apropie de web. Poate că putem atribui o parte din tăcere unei pandemii globale?

Preocuparea pentru această tăcere, un produs precum Surface Duo trebuie să fie vizibilă. Un experiment îndrăzneț livrat în obscuritate este o greșeală tragică. Dacă consumatorii nu înțeleg pentru cine este făcut acest dispozitiv, atunci probabil că va cădea în mâinile unor selectați (cu banii necesari pentru a-l testa), care probabil îl vor analiza pentru că nu sunt familiarizați. Surface Duo pare a fi o soluție specifică, pentru un anumit consumator, și calcă pe urmele tabletelor și laptopurilor Surface.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Succesul sau eșecul liniei Surface va fi dictat de persoane care dețin Surfaces.

Microsoft a crescut ca o companie de software. Satya Nadella a făcut mari promisiuni cu privire la viitorul Microsoft, concentrându-se pe servicii și cloud. A fost o schimbare riscantă, dar care prezintă avantaje clare astăzi. Orice computer poate fi o platformă pentru servicii Microsoft. Dacă Windows 10 nu este pregătit pentru a fi utilizat într-un factor de forma mai mic, atunci Android este un înlocuitor ușor. Eliminarea echipei Windows Phone cu ani în urmă a însemnat sau mulțime de talent de dezvoltatori îndreptați direct către iOS și Android.

Succesul sau eșecul liniei Surface va fi dictat de persoane care dețin Surfaces.

Cât de mai bine să îmbunătățești serviciile Microsoft pe Android decât să construiești un dispozitiv Android de ultimă oră?

Ar trebui să fim puțin îngrijorați de unele dintre aranjamentele interne ale echipei, de modul în care tranziția Movială probabil a încetinit o parte din dezvoltare, dar preocupările sunt în prezent speculații. Mișcarea recentă care a adus acea echipă într-o colaborare mai strânsă și pentru a discuta vag despre dezvoltarea pe Surface Duo 2, au fost mișcările potrivite pentru a face. Timpul este dificil. Absorbția dezvoltatorilor externi este dificilă. Nimic din toate acestea nu este ușor. Este mai puțin un semn îngrijorător CÂND fac o tranziție ca acesta și mai mult un semn încurajator pentru a vedea o companie care se adaptează la problemele din lanțul lor de dezvoltare a produselor.

Sursa: Microsoft

Vom vedea o serie de fundași de fotoliu discutând cu voce tare ce ar fi trebuit să facă Microsoft pentru a avea succes. De fapt, scriu asta ca răspuns la afirmația lui Andrew Martonik că Microsoft nu ar trebui să beneficieze de îndoiala atunci când vine vorba de a face un telefon ambițios cu Android. Este un refren obișnuit - Microsoft ar fi trebuit să creeze un telefon „normal” înainte de marele experiment Surface Duo. Cum poate Microsoft să-și dea seama de toate micile ciudatenii ale Androidului, dacă nu fac mai întâi un telefon „obișnuit”?

Este ipoteza mea că Microsoft nu este interesat să facă un telefon Android. Microsoft vrea să facă o suprafață mai mică.

Nu există „noțiuni de bază” de aflat. Nu există o estetică convenabilă pentru un telefon cu ecran dublu sau pliabil. Suntem pe un teritoriu neexplorat. Acum este momentul perfect pentru Microsoft să se întoarcă în peisajul hardware-ului mobil.

Microsoft nu este interesat să facă un telefon Android. Vrea să facă o suprafață mai mică.

Dacă Microsoft ar fi optat pentru un telefon normal, știm cum ar fi fost primit. Ar fi acumulat unele laude pentru câteva caracteristici. Au câștigat ceva skepticism cu privire la modul în care au gestionat Windows Phone și Nokia, așa că ar mulți editoriale s-ar pe bagajul emoțional asociat cu epoca Ballmer.

Telefonul „normal” ar fi fost demontat. Dacă ar fi avut prea multe caracteristici necunoscute, acele caracteristici ar fi fost numite trucuri. Dacă nu avea suficient "nou" încorporat, telefonul ar fi fost blocat pentru că nu era suficient de original. Evaluatorii tehnici de la sfârșitul acestui în ar fi prea ferici să împărtășească diverse motive pentru care nu ar trebui să cumpere telefonul.

Construind un telefon „normal”, Microsoft nu ar fi învățat ce avea nevoie pentru a învăța pentru a face o suprafață de buzunar. Dacă vrei să faci o suprafață, trebuie să faci o suprafață.

Aceasta pare să fie una dintre pietrele de poticnire emoționale pentru pasionații de Android. Doar pentru că o companie folosește Android, nu înseamnă că vrea să creeze un dispozitiv Android.

O versiune mai puțin reușită a acestei idei ar fi Blackberry. DTEK, KEYOne și KEY2 au beneficiat de interfață de utilizare Android familiară, dar sistemul de operare a fost puternic personalizat și corectat pentru a oferi o experiență Blackberry concentrată pe securitate. Fanii Android s-au încurcat din cauza lipsei de actualizări (care probabil nu a contribuit prea mult la conversația de securitate, având în vedere personalizările grele), dar fanii Blackberry „au înțeles”. Doar că nu au mai rămas destui fani Blackberry pentru a susține acele diferențe.

Un exemplu mai de succes ar putea fi tabletele Amazon Fire. Amazon are resurse pentru a construi un întreg sistem și un magazin de aplicații, dar încă nu și-a codificat propriul sistem de operare de la zero.

Cu cât așteptăm mai mult pentru Surface Duo, cu atât ar trebui să fim mai îngrijorați. Asta e de înțeles. Lansarea unui telefon este un ridicol de complicat, atât de complicat este incredibil că orice produs ajunge la consumatori. Piața de telefonie este, de asemenea, nemiloasă. Experiențele Microsoft cu laptopuri și tablete arată pe îndelete prin comparație.

Totuși, pentru primul telefon Surface, este mai important să vă faceți corect decât să îl scoateți "la timp". Nu există un program de stabilitate pentru o lansare atât de importantă. Dacă Microsoft ar trebui să învețe ceva de la jucătorii consacrați din ecosistemul Android, nu ar trebui să grăbiți un telefon pliabil pe piață. Samsung poate face față acestei furtuni. Microsoft nu poate.

Sursa: Windows Central

Surface trebuie să ajungă la fel de lustruit pe cât îl poate face Microsoft. Trebuie să sosească cu o etichetă de preț premium, indiferent de specificațiile mai vechi din interior. Microsoft nu poate începe conversația despre această linie de produse care devalorizează marca Surface doar pentru pasionații de Android sunt obținute să negocieze prețuri de bază pe chipset-uri mai vechi.

Este în mare parte irelevant să privim așteptările consumatorilor Android pentru ceea ce face un telefon Android „bun”. Același, deoarece a fost în mare irelevant să întrebați lucrul de care aveți nevoie pentru a-și dorea un PC portabil cu ecran tactil și tastatură detașabilă în 2012. Microsoft are o viziune despre cum ar trebui să semene viitorul serviciilor lor. Cel mai bun mod de a prezenta această viziune este construirea unor componente hardware.

Majoritatea oamenilor nu le pasă dacă Surface Duo are specificații de top, deoarece au încredere în Microsoft că face mai mult cu mai puțin.

Fanii Android vor fi obsedați de specificații și puncte și se vor plânge că este prea scump (când nu știm încă cât va costa), dar realitatea este că Surface Duo nu este făcut pentru performanță ridicată. Pasionați de Android.

Linia Surface nu există pentru a înlocui complet ecosistemul laptopului Windows. De fapt, Surface este o colecție destul de conservatoare atunci când uiți la întreaga experiență PC. Este o aromă Microsoft, nu singură aromă.

Persoanei interesate de un Surface Duo ar putea să nu-i pese dacă are cel mai puternic procesor sau cea mai mare RAM. Probabil că le-a trecut că telefonul este prelucrat astfel încât să semene cu Surface Pro, că serviciile lor preferate migrează și că pot folosi același stil pe ambele dispozitive.

Batoane de pâine cu măsline Kalamata la prima creștere. poza.stare de nervozitate.com/XQvC00jgxT

— Frank X. Shaw (@fxshaw) 9 iulie 2020

Proprietarul ipotetic de Surface Duo probabil că nu urmărește ce telefon menține cel mai mare FPS în benchmark-uri pentru jocuri, dar ar putea fi interesat de o soluție primară pentru Microsoft Game Pass și xCloud. Elementele interne robuste ar putea să nu fie fel de critice atunci când se utilizează servicii descărcate pe server.

Camera foto va fi prezentată ca o altă potențială ruptură de înțelegere. Am putea face din nou unele paralele cu BlackBerry aici, unde camerele KEY erau mai bune decât ar fi indicat gemetele, dar hype-ul pe camerele mobile nu pare să se stingă cu mult în afara cercurilor entuziaști. Calitatea camerei „acceptabilă” este o țintă largă, iar fanii Android prin să se concentreze pe o să vadă răbdare a ceea ce face ca o cameră să „merită”. O gamă semnificativă de consumatori din întreaga lume cum ar fi produse diferite, prețuri diferite, cu avantaje și dezavantaje diferite. Acei consumatori par să trăiască bine cu telefoanele lor, chiar dacă camerele de la bord nu sunt întotdeauna cele mai bune camere ™ aprobate de Android Enthusiast.

Deși specificațiile camerei Surface Duo ar putea să nu fie cele mai interesante, este un alt domeniu în care „aștepți și vezi” ar trebui să fie tactica corectă. Modul în care un telefon se află în interior. Chiar și ca exemplu cel mai rău caz, totuși, Surface Duo pare să fie construit în jurul unui viitor al datelor din cloud și al teleconferințelor la distanță socială. Prima generație a acestui experiment ar putea avea nevoie doar să facă asta bine. Timpul va spune.

Sursa: Android Central

Nu putem plânge de prețuri mai mari, dar prelucrarea și ingineria de aici contează la fel de mult sau mai mult decât megapickles și giggleflips. Am văzut aceeași dezbatere într-un mod mai limitat în zilele întunecate ale Windows RT. Surface 2 versus Lumia 2520. Tocilarii cu specificații s-au plâns de prețul mai mare la Surface 2, cele două tablete aveau componente interne aproximativ comparabile, dar au fost prea bucuroși să ignore materialele de construcție semnificativă mai scumpe folosite.

Surface Duo va cădea pradă unor critici similare, deoarece oamenii ignoră în mod convenabil că nu am primit niciodată sau balama înfășurată chiar pe un computer de buzunar. Recent am vorbit cu directori TCL despre telefoanele pliabile, unde au discutat sincer despre provocări. Un OLED pliabil nu este chiar atât de dificil. Dar modul în care se pliază un telefon este incredibil de dificil. Experiențele Samsung aici ar verifica acest sentiment. Piesele mobile ale unui gadget însoțitor durabil sunt extrem de dificil de făcut bine.

Acesta va fi primul ecran dublu cu normă întreagă cu suport activ pentru stilou. Durata de viață a bateriei poate fi proastă, poate fi bună. Putem ghici, dar nu știm asta încă. Nu este pentru a scuza telefonul înainte de a fi lansat, dar nici nu ar trebui să-l condamnăm. Până când nu ajunge în mâinile noastre, este acceptabil să spunem „Nu știu”.

Ceea ce rămâne este o promisiune. Poate Microsoft să respecte o promisiune?

Multe dintre criticile inițiale aduse inelului Surface Duo obsedant de familiare cu loviturile făcute la Surface Pro original. Microsoft a repetat, s-a reușit și, prin Surface Pro 3, am văzut o schimbare în conversație. Consumatorii au fost interesați de un produs care a dat dovadă de consecvență pe piață. Pentru că consumatorii erau interesați, tonul recenziilor a evoluat.

Istoricul Microsoft cu telefoane este îngrozitor de marcat. Pornirile și opririle au întrerupt orice potențial pentru consumatori de a obține o înțelegere clară a ceea ce a făcut o soluție Microsoft diferită de concurență. Prin extinderea creării, Surface la un produs mobil, sperăm că este un semn că acesta este o strategie pe termen lung, ca și Surface originală.

Poate că pasionații de Android pot beneficia de un ritm de dezvoltare mai lent și mai atent gândit. Poate că am supracumpărat puterea de calcul de ani de zile. Poate că nu avem nevoie de specificații de vârf schimbat în fiecare an la costuri din ce în ce mai mari ale componentelor. Poate că am beneficia de opțiuni concurente în afara așteptărilor noastre „normale”.

Dacă Microsoft a învățat ceva despre hardware, ar trebui să sperăm că au aflat că o linie de produse îngrijită de-a lungul timpului va avea succes. Ar trebui să sperăm că nu bazează toate resursele viitoare pe succesul lansării unui singur produs. Dacă așteptările sunt gestionate corect în prima generație, atunci vom obține o cale către generația a treia, care are sens pentru consumatorii din afara spațiului de revizuire tehnologică/divertisment tehnologic.

Microsoft nu are nevoie de validarea ventilatorului Android astăzi. Microsoft trebuie să facă cea mai bună Surface pe care o poate, apoi să nu arate că poate face o mai bună după aceea.

Fost specialist în stații de lucru și servere care lucrează la un contract de tehnologie DOE, Juan Carlos Bagnell este un expert în tehnologie fixat pe concurența în spațiul electronicelor de mare consum. vedea mai multe din divagațiile lui tehnologice pe SomeGadgetGuy.com și canalul YouTube Newegg.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here